Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

VIDEO |  Alexandra Ungureanu lansează „Noapte luminată", un colind sensibil de Crăciun

Muzică
Tools
Typography

La doar câteva zile înainte de Crăciun, Alexandra Ungureanu cântă despre cea mai emoționantă sărbătoare a anului ce marchează Nașterea Domnului: Crăciunul.

Cu un videoclip filmat într-un decor de poveste, parcă desprins din basme și cu muzica și versurile scrise de către Alina Manolache alături de Vlad Măzărel și Dan Healy, „Noapte luminată" este o melodie sensibilă ce aduce laudă „Celui Mai Mare Împărat", cel care ne veghează și ne iubește în mod necondiționat și ne ghidează pașii în fiecare zi. În același timp, piesa evidențiază bucuria de a fi alături de cei dragi în aceste momente de celebrare.

„Crăciunul este, dincolo de obiceiuri, tradiții, papa bun și cadouri, sărbătoarea Nașterii Domnului. Despre emoția acestui moment este piesa pe care am lansat-o ieri. «Noapte luminată» e un cântec simplu, dar cu mare stare. Sper să vă bucurați de el în această perioadă specială din an", spune Alexandra Ungureanu.

În anul 2020 Alexandra a lansat „Cărămida", o piesă inspirată din folclorul românesc, iar 2021 l-a început cu single-ul „Dacă n-am fi împreună". A urmat „Vreau să te uit", o piesă despre iubire, înțelegere și mai ales puterea de a merge mai departe.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS