Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Jun
124 New Articles

VIDEO | CRBL lansează „Oameni?", o piesă manifest cu un mesaj puternic

Muzică
Tools
Typography

CRBL lansează „Oameni?", o piesă manifest cu un puternic mesaj social și o reinterpretare a single-ului „Vino, Doamne!", compusă de către Vali Sterian și orchestrată de către CRBL, Nagy Lucian, Mihai Grecan și Cătălin Popa.

Videoclipul pune în scenă momentele apăsătoare, protestele din stradă și conflictele ce au avut loc în urma cu 33 de ani, pe 21 decembrie 1989, în România. Imaginea este completată de mesajul piesei, care rezonează profund cu problemele actuale ale oamenilor, atât din țară, cât și de peste hotare.

„Pentru mine și cred că pentru mulți alții, această piesă este momentul schimbării, este un al doilea imn național, de aceea mi-am dorit tare mult să o cânt și să o pot duce mai departe și pentru următoarele generații. Am hotărât să o lansez astăzi, 21 decembrie 2022 pentru că pe 21 decembrie, acum 33 de ani, regimul comunist a căzut. Am ales ca numele piesei să fie «Oameni?» pentru că observ cu durere în suflet că sunt din ce în ce mai puțini. Știu că piesa a fost lansată în 1973, compusă și interpretată de Vali Sterian, interzisă de regimul comunist, fapt pentru care nu a fost imprimată", povestește CRBL.

CRBL a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, alături de care a lansat opt albume de succes. Cântăreț, coregraf și dansator, artistul și-a început cariera solo cu single-ul „Românu' n-are noroc", lansat în 2010. În primăvara lui 2012 colaborează cu Helen pentru single-ul „Kboom", ce devine hitul anului și cel mai de succes single din cariera solo, după care au urmat single-uri precum „PETRE" și „Ușor, ușor", în colaborare cu ADDA, „Toată țara", alături de RUBY, „Bună dimineața", alături de Denise, „Toți avem", alături de Pavel Stratan, „Din studio" și „Plânge sufletul meu" (feat. Anlora). „România nu-i jucăria ta", „Vreau să fiu erou", „Ne cerem țara înapoi", „Eu" (feat Isaia) și „Fitza" sunt piese ce l-au consacrat și i-au adus milioane de vizualizări pe YouTube. Printre cele mai recente single-uri ale artistului se numără „Nu sunt genul comun", „Dă-i pedală", „Ne naștem cu iubire", dar și „Cine mă cunoaște",  piesă lansată în urmă cu câteva zile.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS