Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Mon, May
88 New Articles

Daciana Constantea - propunere de nominalizare pentru “Premiu special pentru tinere talente din muzică” la Gala TOP CHILD & YOUNG PERFORMANCE 2024

Muzică
Tools
Typography

Gala TOP CHILD & YOUNG PERFORMANCE 2024 decerneaza premii pentru industria creativă pentru copii și tineret, organizații, proiecte și personalități care susțin domeniile creative, educația, valorile, proiectele în România!

Premiile sunt acordate pentru 40 de categorii din industria creativa pentru copii, tinere talente și personalități care susțin industriile creative din domenii precum: fashion, publicitate, media, cultură, artă, frumusețe și talente, avand ca scop dezvoltarea de segmente diverse din domenii creative!

Toți cei nominalizați de public fac parte din echipe diverse, din toată țara sau din afara ei, profesori, artiști, modele, talente, grupuri, emisiuni, reviste, spectacole etc.

Astfel se doreste certificreaa muncii anuale a copiilor, tinerilor și a industriei Creative pentru copii.      

Suntem onorați de prezența tuturor în cadrul Galei Top Child & Young Performance 2024, gala premiilor industriei creative, educație  inspiraționale și sănătate pentru copii și tineret din România!

Evenimentul își propune de la an la an să certifice performanța și să descopere valorile României!

Vă așteptăm pe 11 mai ora 14 la Amfiteatru ICHB Colentina.

Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat!

Felicitări victorioșilor!

Manager de proiect Beatrice Lianda Dinu

Alte detalii AICI!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS