Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Voltaj te ajută să-i faci o surpriză persoanei iubite | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Zece la iubire se ia greu, insa Voltaj te ajuta sa nu ramai corigent!

Voltaj lanseaza in premiera in Romania, numarul de WhatsApp, 0726 VOLTAJ, prin care poti sa dedici single-ul Kori Gent, persoanei iubite.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon 0726VOLTAJ, in perioada 4 martie – 8 martie, in care sa precizezi numele tau, numele persoanei iubite si numarul ei de telefon, iar Calin Goia ii va dedica melodia "Kori Gent" in numele tau, alaturi de un mesaj audio.

Despre iubire ne-au povestit si baietii in single-ul "Kori Gent", lansat luna trecuta, un cantec poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relatie. In videoclip, Kori Gent, personajul principal, isi cauta jumatatea, pe Kori Lady, si ajunge la fiecare dintre membrii trupei Voltaj sperand sa-i dea indicii care sa il ajute sa o gaseasca. Cand o gaseste, dupa aproape 5 luni de cautare, descopera ca poate comunica si altfel decat este obisnuit.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS