Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Geo Da Silva şi Sean Norvis lansează single-ul şi videoclipul "I wanna feel love" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Geo Da Silva & Sean Norvis lanseaza single-ul "I Wanna Feel Love", varianta in limba engleza a piesei "Noaptea-i nebuna".

Ambele single-uri, "I Wanna Feel Love" si "Noaptea-i nebuna" sunt compuse de catre Geo Da Silva si Oana Vincu, iar videoclipul este regizat de catre Calatorie magica si surprinde imagini din cadrul mai multor evenimente la care a fost prezent Geo Da Silva.

"Este o piesa de dragoste, pe care initial am gandit-o doar in limba engleza. Clipul este filmat in turneu, cu momente de la evenimentele la care am fost prezenti si a fost filmat in 3 locatii: Ibiza, Barcelona si Salou", declara Geo Da Silva.

Recent, Geo Da Silva a lansat piesa cu versuri in limba romana, "Noaptea-i nebuna", la peste 7 ani de cand a lansat hiturile "Stai", "Doar tu si eu", "Romania danseaza". Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape > un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului "I'll Do You Like A Truck", pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.

Sean Norvis este un producator de deep-house, tech si balearic house, originar din Timisoara. A lansat numeroase proiecte si colaborari, dintre care mentionam "Ibiza Feelings", "Beautiful love (feat Seepryan & Justine Berg) si "The Way I Feel" (albumul de debut), pe care exista track-uri in colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero si multi altii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS