Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Hevito lansează single-ul şi videoclipul "Ahora" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Cu siguranta l-ai auzit in 2015 cu hitul "Bailando", alaturi de DJ Sava. Acum este momentul ca Hevito sa lanseze o noua piesa cu versuri in limba spaniola - "Ahora"

"Ahora inseamna 'Acum', asa ca mesajul piesei este pozitiv, sa traiesti viata acum, sa traiesti clipa, sa nu te hranesti cu amintiri, sa nu te uiti inapoi, sa traiesti in prezent, nu in trecut. E o piesa de stare si indeamna la distractie!", spune Hevito.

O coproductie Cat Music si Sprint Music, single-ul "Ahora" este compus de catre Mr Vik, alaturi de Alex Serbu, versurile sunt scrise de catre Hevito, artist originar din Republica Dominicana, iar videoclipul este regizat de catre Simion R. Stefan.

"Piesa este compusa de catre mine, versurile ii apartin lui Hevito, este lucrata in colaborare cu Alex Serbu care a facut chitara returnela. La piesa a lucrat si Tamy, cu voci aditionale, care au adus un plus melodiei, la partea de sfarsit. 'Ahora' este o piesa care se potriveste stilului muzical al lui Hevito", spune Mr Vik.

Versurile in limba spaniola si ritmurile latino au devenit o semnatura pentru Hevito. Exoticul artist a lansat numeroase piese, cum ar fi "Bailando", alaturi de DJ Sava, "Negra Linda", feat Gipsy Casual & Ralflo, "Quemala", "Latin Heart", alaturi de Ale Blake.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS