Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Sun, Oct
125 New Articles

Yssa lansează single-ul și videoclipul "Tu şi eu" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa colaborarea cu Pacha Man pentru single-ul si videoclipul "Amprente", Yssa lanseaza single-ul "Tu si eu", o poveste cu un aer adolescentin. 

Cu un vibe dance-reggae, single-ul "Tu si eu" este compus si produs de catre Phelipe, iar videoclipul este regizat de catre Simion R. Stefan.

"Desi ma aflu la prima colaborare cu Phelipe, am lucrat foarte bine impreuna, intre noi a existat un vibe foarte bun inca din momentul in care am inceput sa lucram la piesa. #TuSiEu vorbeste despre iubirea pura si inocenta dintre doi adolescenti. Regizorul Simion R. Ștefan a înțeles exact ce îmi dorescși a transpus totul perfect", declara Yssa.

La cei 16 ani, tanara artista este eleva in clasa a 10-a, iar in paralel urmeaza cursuri de canto de 7 ani si, in plus, studiaza pianul si chitara.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS