Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Sat, Oct
129 New Articles

Speak lansează single-ul şi videoclipul "Vocile din capul meu" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Este timpul să ascultăm „Vocile din capul meu”, noul single semnat de catre Speak, o piesă cu un mesaj simplu, dar puternic, care vorbește despre curajul de a ne urma instinctul, de a face exact ceea ce simțim și când simțim.

„Deciziile bazate pe instinct, din punctul meu de vedere, sunt cele mai inspirate. 'Vocile' din capul meu întotdeauna caută fericirea și nu lasă loc de compromisuri și regrete”, spune Speak.

Piesa „Vocile din capul meu” este produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată în coproducție cu Cat Music. 

Muzica este compusă de catre Andrei Maria (Smiley), Max Kisaru și Speak, iar versurile sunt scrise de catre Andrei Maria (Smiley), Vlad Munteanu și Speak.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS