Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Hit-makerii 3 Sud Est lansează primul single din 2016 - "Adio" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Tic Tac! Emotii! A sosit momentul sa ascultam un nou single 3 Sud Est. Se numeste "Adio" si este prima lansare a baietilor de anul acesta.

Single-ul "Adio" este lansat la un an de la mega-colaborarea cu INNA pentru hitul "Mai stai", cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube. Intre timp, baietii au lansat single-ul "Tic Tac", au compus piese pentru alti artisti si au sustinut numeroase concerte. Ca si in cazul altor piese 3 Sud Est, single-ul "Adio" este compusa de catre Laurentiu Duta, alaturi de Viorel Sipos si Adi Colceru. 

"Cu fiecare cantec lansat retraim aceleasi emotii. Parca ar fi prima piesa din cariera noastra. Speram ca v-am dat un fior sau ca v-am facut sa dansati sau sa visati cand ati ascultat 'Adio'", declara baietii. 

Trupa 3 Sud Est a revenit in muzica in 2014 odata cu lansarea hitului "Emotii" - piesa anului in Romania, premiata in nenumarate randuri. Ulterior, au sustinut doua mega-concerte la Sala Palatului (2014, 2015) si numeroase concerte in tara si strainatate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS