Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Trupa Alarma lansează single-ul şi videoclipul "Young and Free" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Pustii de la Alarma lanseaza primul lor single si primul videoclip: "Young and Free".

Piesa "Yound and free" este compusa de catre Mihaela Cernea si Alex Toma, iar videoclipul este regizat de catre George Potcovaru si ii poarta pe cei 5 pusti intr-o incursiune prin "jungla urbana", cu biciclete, shake-uri si rolele, de dimineata pana seara, cand urca pe scena.

La fel s-a intamplat si duminica, 8 mai, cand Andy, Ines, Leon, Mihnea si Robert au urcat pe scena din Parcul Copiilor din Bucuresti, unde au sustinut un concert si au lansat live, in fata publicului, single-ul "Young and free".

ALARMA este o trupa pop rock, o gasca vesela, care si-a propus sa faca performanta si sa cucereasca simpatia si interesul publicului. Muzica face parte din viata lor, este o forma de distractie si relaxare, chiar daca studiul ei a devenit o ocupatie de la varsta de 6-7 ani. Trupa Alarma a fost fondata in anul 2013 de catre Mihaela Cernea.

Membri trupei:

  • Leon Craioveanu (tobe) - 11 ani, elev in cadrul Colegiului National "Dinu Lipatti", specializarea instrumente muzicale;
  • Ines Junger (clapa) – 13 ani, eleva in cadrul Olga Gudynn International School;
  • Andy Ciobanu (bass) - 13 ani, elev in cadrul "Dinu Lipatti" specializarea instrumente muzicale;
  • Mihnea Părăuan (chitara electrica) - 14 ani, (concurent Next Star)
  • Robert Gogoană (solist+chitara electrica) – 16 ani, elev in cadrul CNA "Dinu Lipatti", specializarea arta actorului.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS