Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Mon, Jul
92 New Articles

Paul Damixie remixează piesa "Unde te duci?", lansată de Ana Munteanu | AUDIO

Muzică
Typography

Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei "Unde te duci?". Cunoscutul DJ a remixat piesa Anei Munteanu, castigatoarea sezonului 7, de la Vocea Romaniei, iar rezultatul este o varianta fresh, care are toate sansele sa devina super hit.

Ana Munteanu, castigatoare Vocea Romaniei 2017, a lansat la inceputul lunii iulie piesa "Unde te duci?", compusa de Smiley, impreuna cu Serban Cazan, Radu Alexandru si Pascu Cristian, in studiourile HaHaHa Production. Ea canta de la varsta de 5 ani, iar in prezent este eleva a liceului de muzica "Ciprian Porumbescu" din Chisinau. Anul trecut a lansat piesa "Masti", imediat dupa castigarea marelui premiu.

Recent, Ana Munteanu este implicata in productia "Mamma Mia", unde are unul dintre rolurile principale.

Paul Damixie este un renumit DJ roman, producator si remixer. Paul Damixie s-a lansat in muzica in anul 2009, initial sub numele de Radio Killer. In 2015, a inceput proiectul Paul Damixie, cu care rapid a atras atentia celor de peste hotare, acesta fiind chiar premiat in SUA.

Asculta piesa aici: https://MediaPro.lnk.to/UndeTeDuci-remixPR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS