Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Ligia a fost Hipnotizată | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Ligia, frumoasa roscata care a adunat pana in prezent milioane de vizualizari pe YouTube la piesele lansate, a revenit cu single-ul „Hipnotizata", iar noi suntem hipnotizati de noua sa piesa.

„Atunci cand trecem prinr-o etapa mai grea a vietii, este foarte important sa nu ne lasam hipnotizati si sa incercam sa gasim iesirea din labirintul emotiilor care ne vrajesc. Piesa "Hipnotizata" exprima aceasta stare si o nuanteaza in ideea in care ar trebui sa o constientizam si sa incercam sa o evitam", declara Ligia.
Ca si in cazul anterioarelor piese, Ligia a compus si single-ul recent, iar de aceasta data a lucrat la muzica cu Mahia Beldo. Videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan, colaboratorul artistei la majoritatea clipurilor lansate.
La cateva luni dupa ce a nascut, Ligia se reinventeaza si are un look powerful in videoclipul recent filmat, pentru care a lucrat pe partea de styling cu Christina Diaconu.
In clip apar si membrii trupei Ligia & Band, alaturi de care artista participa la evenimente, aparitii TV sau concerte. Ligia a cucerit publicul si topurile cu piese ca "Fraiero" (ft Vescan), "30 de grade" (alaturi de F Charm), "Al tau impiedicat" etc. In plus, Ligia a participat in prima editie X Factor, iar timbrul inegalabil si interpretarile live exceptionale au adus-o in finala concursului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS