Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Elianne lansează prima sa piesa solo: „Dor nebun” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

După ce a lansat alături de Connect-R „Mă bate inima” și „Vrajitori”, Elianne lansează prima sa piesă solo: „Dor nebun”. Versurile sunt scrise de către artistă împreună cu Theea Miculescu, iar muzica este compusă de către Niculae Robert, Tudor Fornea,  DJ Sava, Gabriel Baisan și  Stan Nicolae în studiourile Tuan Records.

Single-ul este însoțit de un clip inedit, în regia lui Dan Petcan, care o surprinde pe Elianne în mai multe ipostaze: furioasă, sexy și elegantă într-un decor asemănător ospiciului.  

 “ «Dor nebun» este o piesă de care m-am îndrăgostit din prima secundă, o piesă pe care am simțit-o ca fiind personală, în care uitarea și dorul dau o ultima luptă. Filmările clipului au durat 24 de ore, pline de emoție și entuziasm, dar și foarte multă inspirație din partea regizorului Dan Petcan. Sunt sigură că piesa și clipul vă vor atrage atenția și că vă veți îndrăgosti și voi, la fel ca mine”, declară Elianne.  

 Fostă concurentă a show-ului TV Vocea României în echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie), și-a găsit inspirație în muzică încă de mică. La finalul lui 2017, producătorul și artistul Tuan a colaborat cu frumoasa Elianne pentru single-ul și clipul “Ce mi-ai făcut!?”. În iunie 2018, artista a lansat alături de Connect-R „Mă bate inima”, o piesă pop cu influențe reggae  ce îmbină versurile jucăușe cu imaginile clipului. Apoi, câteva luni mai târziu, cei doi colaborează din nou pentru „Vrajitori”, single ce a adunat deja peste 5,7 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a menținut o perioadă în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS