Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Medeea lansează prima sa piesă din carieră: „Nu te va mai ierta” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Medeea lansează “Nu te va mai ierta”, prima sa piesă din carieră, o frumoasă baladă de dragoste. Single-ul a fost compus în studioul BallAda Records de către ADDA, Diana Ghiță, Costin Dănăilă, Bianca Kadar, iar producția a fost realizată de Blaze și Georgian Idriceanu.

“Piesa este una asumată și face parte din povestea mea. Îmi amintesc trăirile intense pe care le-am avut cândva. Cu această ocazie, îmi doresc să încurajez tinerele să iasă din relații abuzive și să nu mai ierte, pentru că mereu există un alt început, mai bun“, mărturisește Medeea.

Filmat și regizat de Radu Selaru și Cătălin Rizea, videoclipul evidențiază o dragoste pură ce nu moare niciodată și pentru care întotdeauna există un alt început. „Nu te va mai ierta” este despre self-love, despre a nu lasă sufletul să mai ierte și a-l păstra nealteral.

Medeea (Mădălina Bagenac) s-a născut pe 13 ianuarie 1990 în Mangalia. La 8 ani a început să ia lecții de canto și astfel și-a descoperit pasiunea pentru muzică. În 2014 a colaborat pentru prima oară cu Andre Rizo, DJ și producător alături de care a învățat ce înseamnă experiența unui turneu, scena și importanța unei relații strânse cu publicul.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS