Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Ioana Ignat lansează single-ul "Muritor" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Odata cu venirea anotimpului care da viata naturii, Ioana Ignat lanseaza "Muritor", single-ul care pune pe note cel mai important mesaj pentru fiecare dintre noi.

Dupa ce a ocupat timp de 5 saptamani pozitia de lider a celor mai difuzate piese pe radio cu "In Palma Ta", in colaborare cu Edward Sanda, Ioana isi surprinde din nou fanii cu o piesa care are toate ingredientele pentru a fi un nou hit.

"Piesa Muritor este despre principii. Este despre ceea ce conteaza cu adevarat in viata, despre a iti gasi sensul, scopul.  Este despre a realiza ca marea majoritate a lucrurilor cu care ne ocupam si despre care ne entuziasmam sunt trecatoare si nu construiesc ceva bun si durabil in jurul nostru. De multe ori in alergarea noastra este nevoie sa ne oprim si sa reflectam daca nu cumva am uitat ce este real si important. Viata nu este despre bani, despre ropote de aplauze si succes. "Muritor" este despre caracter, familie, Dumnezeu, munca, iubire, viata. Imi doresc ca aceasta piesa si mesajul ei sa ajunga la cat mai multi oameni." A declarat Ioana Ignat.

Acesta este piesa care are cate un mesaj pentru fiecare dintre noi, un imn care aduce cu el pilde pe care le-am tot auzit, dar care merita repetate in fiecare moment al vietii. Fie ca esti fericit sau dezamagit, fie ca esti visator sau pragmatic, in "Muritor" exista un mesaj care ti se adreseaza si tie.

Sensibilitatea regasita in "Muritor" este transformata acum de sound-ul pop care te face sa o reasculti, provocand dependenta. Muzica este scrisa de Ioana Ignat, versurile de Ioana si Mirela Ursache iar producatorii sunt Razvan Matache, Ioana Ignat,Tudor Monroe si Iordan Adrian. Videoclipul este regizat de Ionut Trandafir si a fost filmat in Islanda si in Bucuresti.

Ca de fiecare data, Ioana Ignat da dovada de curaj, iar acum, in premiera, lanseaza doua piese in acelasi timp. Pe langa single-ul ei "Muritor", Ioana lanseaza alaturi de Speak piesa "Ca nebunii".

Ioana Ignat este artistul care a venit cu o imbinare perfecta de frumusete, timbru inconfundabil si piese in care te poti regasi cu usurinta. Piesa "Muritor" face parte de pe albumul "De dragul Iubirii" pe care Ioana il va lansa in curand.

Asculta / descarca piesa AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS