Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Mon, Jul
92 New Articles

AnaNia lansează primul ei single - "Umbrela" | VIDEO

Muzică
Typography

Dupa ce a făcut furori la două emisiuni concurs, Ruxandra Anania lansează primul single din carieră şi ne invită pe toţi sub "Umbrela" ei. 

"Umbrela" este prima piesă dintr-o serie de melodii pe care Anania le-a pregătit pentru anul asta şi pe care le-a compus alături de Vlad Isac. Videoclipul melodiei "Umbrela" este regizat de către Silviu Mindroc. 
AnaNia intentionează să cucerească publicul prin mesaje pozitive, motivaţionale, iar piesa "Umbrela" nu face decât să demonstreze acest lucru si să ne transmită multă energie. 
Ruxandra Anania a cucerit juraţii de la emisiunile TV Vocea României şi The Four, cu interpretări fără cusur şi cu timbrul ei grav. Printre piesele pe care le-a cântat se numară "You Know I'm Not Good", "Back to Black", de la Amy Winehouse, "Here" de la Alessia Cara, "This World", de la Selah Sue şi multe altele. 
Ascultă / Descarcă "Umbrela": https://AnaNia.lnk.to/UmbrelaPR 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS