Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Wed, Jun
108 New Articles

VIDEO | Raluca Leoaca lansează single-ul „Rolul secundar"

Muzică
Typography

Cu un CV impresionant, cu zeci de activitati muzicale, cursuri de muzica si experienta ca Vocal Coach in cadrul scolii Crina Mardare Music Experience, Raluca Leoaca lanseaza acum single-ul si videoclipul „Rolul secundar".

Piesa este compusa de catre Synthetic Music, iar videoclipul a fost regizat de catre Alma Andreescu.
Asculta / Descarca melodia: https://MediaPro.lnk.to/RolulSecundarPR
Legaturile Ralucai cu industria muzicala sunt multiple, incepand de la studiile din domeniu, pana la participari alaturi de artisti ca Delia, Sore, Tudor Turcu in cadrul unor concerte ca backing vocal sau texte scrise pentru melodii care au fost inscrise la diferite concursuri.
In plus, din 2011, Raluca este profesor de canto in cadrul scolii Crina Mardare Music Experience, unde are ca responsabilitati dezvoltarea, intelegerea si buna functionare a instrumentului uman numit "voce".
De la varsta de 4 ani, Raluca a urmat cursurile de balet ale Scolii Populare de Arta din Braila si mai apoi a participat la concursul "Ti amo" Onesti, sectiunea interpretare. A inceput sa studieze pianul de la varsta de 6 ani. Pasiunea pentru pentru muzica, arta, actorie, experienta vietii de scena, toate acestea se regasesc in orele de clasa pe care le sustine in cadrul scolii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS