Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

VIDEO | Adi Cristescu lansează „PAI"

Muzică
Tools
Typography

Adi Cristescu lanseaza „PAI", un single despre o poveste de dragoste reala. Piesa este compusa de catre artist impreuna cu Ciprian Blaga, Chris Mayer, Ciprian Blaga si Shadow Lights, iar videoclipul este regizat de catre Alin Surdu.

„De obicei, realitatea ne inspira sa facem muzica. De data asta, muzica m-a inspirat sa creez un moment cat se poate de real intr-o poveste de iubire reala, cu oameni, nu personaje, ci cu emotii reale. A fost superb", declara Adi Cristescu.

Unul dintre cei mai apreciati compozitori din Romania, Adi Cristescu a compus hitul "Colt de suflet", interpretat impreuna cu Andra, dar si alte piese pentru celebra artista. De-a lungul timpului a lansat piese precum „Vara si vagabontul" (alaturi de Connect-R), „Singur in doi", „Fara pilot" (feat. Cortes), „Polul Nord" (alaturi de Elena Gheorghe si Uddi), care au adunat milioane de vizualizari pe YouTube.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS