Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Mon, Jul
92 New Articles

VIDEO | Seredinschi face cuplu cu Diana Sar În cel mai nou videoclip al piesei "Iartă-mă să te iert"

Muzică
Typography

Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrita dintr-un serial renumit din Romania, in cel mai nou videoclip al piesei "Iarta-ma sa te iert", single ajuns deja pe radiourile din Romania. Videoclipul este un "du-te vino" ca intr-un cuplu de indragostiti, asa cum il descrie Seredinschi: "M-am bucurat sa aflu ca o sa joc alaturi de Diana Sar. Clipul mi se pare foarte tare tocmai pentru ca surprinde atat de bine ideea asta de tachinare, care duce, in final, la iarta-ma sa te iert".

"Iarta-ma sa te iert" a avut parte de o lansare inedita, intr-un show intre prieteni, cu zeci de fani si artisti. Piesa este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music, iar muzica este semnata de Serban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy si Andrei Maria (Smiley) si versurile sunt scrise de Serban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Ciresan si Andrei Maria (Smiley).

Seredinschi a inceput sa cucereasca inimile fanilor inca de la Vocea Romaniei prin vocea impecabila si charisma. Drumul in muzica a inceput alaturi de Smiley si echipa de la HaHaHa Production, unde a si compus prima piesa, „Piesa mea de dor", care s-a auzit pe radiourile din intreaga tara. Tot el a fost vocea care a deschis toate concertele lui Smiley in cadrul turneului national "Confesiune". Seredinschi este un artist complex - compune muzica, face parte din distributia musicalul-ului "Mamma Mia" si este jurat la emisiunea TV "Canta acum cu mine". Sere lucreaza si viseaza la piesa care sa ajunga in topurile nationale si internationale.

"Traim intr-o perioada in care oamenilor le e greu sa fie asumati, desi inevitabil gresesc. Piesa «Iarta-ma sa te iert» a venit intr-un moment in care am simtit ca asumarea unei greseli facute duce mereu la iertare, iar iertarea reciproca deschide portile spre sentimente frumoase, si nu ostile. Sper ca cei care o vor asculta sa inteleaga ca un «iarta-ma» spus la momentul potrivit poate salva ceva ce in prima instanta nu poate fi recuperat", povesteste artistul.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS