Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Monoir şi Brianna lansează „Tsunami"

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce au colaborat pentru piese de succes precum „Lost in Istanbul" si „Shadows", Monoir si Brianna isi unesc din nou fortele si lanseaza piesa „Tsunami". Produs de Monoir si compus de cei doi artisti alaturi de Cristian Dumitrescu, single-ul este insotit de un videoclip regizat de Silviu Mindroc si filmat in mai multe locatii exotice din Spania.

„Lucram la #Tsunami inca de la finalul anului 2018, insa am asteptat sa simtim ca piesa are toate ingredientele care o face sa-ti ramana intiparita in minte. Avem incredere in proiectele noastre si facem tot posibilul sa ajunga la voi in cea mai buna forma a lor. La filmari cred ca am reusit sa surprindem vibe-ul acela care se potriveste perfect cu piesa si versurile. Brianna este foarte talentata si ma bucur ca inca o data vom ajunge la urechile si speram noi, sufletele voastre", marturiseste Monoir.

"#Tsunami este piesa la care am lucrat impreuna cu Monoir de la zero. Am incercat sa vin cu idei pe parcursul intregului proces si sa ma implic. Pentru clip ne-am axat mai mult pe emotie, am lasat piesa sa vorbeasca. Eu sper ca am reusit! :)", adauga Brianna.

Brianna (Bianca Nita) a fost descoperita de producatorul Cristian Tarcea (Monoir) pe cand avea doar 14 ani, in timpul unui concurs de muzica pe care l-a si castigat. Din 2014, Brianna a devenit unul dintre artistii Thrace Music, iar cariera artistei a luat avant odata cu succesul primului ei single, „All I Need", care a devenit hit in Turcia si s-a mentinut pe locul 1 timp de peste 4 luni pe posturile de radio si pe Shazam. Cel mai recent hit al artistei, „Lost in Istanbul", are peste 73 de milioane de vizualizari pe YouTube.

In 2018, Monoir (Cristian Tarcea) a stabilit un nou record in Bulgaria, avand nu mai putin de cinci piese in top zece al celor mai difuzate piese pe radio. Tot anul trecut Monoir a fost premiat cu doua Discuri de Aur pentru productia pieselor „All I Need" (Brianna) si „Zaynah" (Kate Linn & Chris Thrace). Primul single lansat de Monoir in 2016, „The Violin Song", a adunat peste 63 de milioane de vizualizari pe YouTube. „Lost in Istanbul" (Brianna), cel mai recent hit al producatorului, a ocupat locul 1 in topul difuzarilor la radio in Romania. La sfarsitul lunii august, artistul a lansat alaturi de Dara piesa si videoclipul „My Time". Pana in prezent, Monoir a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia si a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai" (Raluka), „Am dat tot" (3 Sud Est), „Duminica" (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin" (Alexandra Stan) si „Vida Linda" (Sasha Lopez & Ale Blake).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS