Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Fiul AMNEI calca pe urmele mamei sale si lanseaza prima sa piesa

Muzică
Tools
Typography

In varsta de aproape cinci ani, fiul AMNEI calca pe urmele mamei sale si te invita intr-o lume magica, plina de culoare. Dintr-o joaca, David lanseaza prima sa piesa. „Intra in camera mea" se numeste melodia pe care copilul artistei a inceput intr-o zi s-o fredoneze prin casa. Piesa este insotita de un videoclip animat in care jucariile prind viata, iar David este personajul principal.

„Ii cant mereu lui David, chiar si inainte de culcare si s-a obisnuit cu muzica de cand era in burtica mea. La un moment dat canta prin casa si a creat involuntar linia melodica, apoi, foarte usor, a inceput sa fredoneze «Intra in camera mea» si mi s-a parut foarte tare. David este un baietel foarte talentat, cu o imaginatie bogata si poate, cine stie, vom mai avea un cantaret in familie", marturiseste AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why", „In oglinda" (feat. Robert Toma) si „Arme" (feat. What's UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Anul acesta, artista a lansat „De Cate X Vrei Tu" si a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe". Apoi a lansat „Ce ramane de facut", feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii", alaturi de Dorian Popa. In urma cu aproape doua saptamani, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru „Milioanele de suflete", single ce a adunat deja peste un milion de vizualizari pe YouTube si s-a clasat pe primele pozitii in topul celor mai populare clipuri din Romania.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS