Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

VIDEO | What's UP se plimbă prin București și prezintă „Orașu'n mișcare"

Muzică
Tools
Typography

What's UP incepe vara cu o plimbare pe strazile Bucurestiului si prezinta „Orasu'n miscare", un indemn de a trai fiecare clipa, de a te bucura de orice moment si de a lua orasul la pas, la care s-au alaturat nume precum JO, Ghidush si BroMania. Melodia este compusa si produsa de What's UP si vine cu un mesaj pozitiv.

"Astazi am lansat o piesa care vorbeste despre o altfel de zi. Una pe care ne-o dorim sau poate o avem deja. Important este sa fim impreuna, sa zambim, sa avem grija mereu unii de ceilalti", declara What's UP.

What's UP a avut un 2018 plin de lansari: "Ora 2″, "Hana", lansata de Ziua Indragostitilor, apoi "Iarta-ma, mama", un single lansat de Ziua Femeii, urmat de "Doare" și "Cu tine pe mine". Anul acesta, de ziua sa, What's UP a lansat alături de JO „CuBANii", o piesă manifest despre puterea banilor și indiferența pe care oamenii o au față de lucrurile cu adevărat importante.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS