Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Fri, May
190 New Articles

VIDEO | Lavinia Pîrva lansează videoclipul piesei „Mamajuana", feat Santha

Muzică
Typography

Olé! Lavinia începe vara cu forţe proaspete şi lansează o nouă piesa cu versuri în limba spaniolă – „Mamajuana", alături de Santha.

Precum băutura tradiţională din Republica Dominicana, putem extrapola şi spune că „Mamajuana" este o femeie puternică, încrezătoare în forţele proprii, senzuală, pasională şi pregătită să dea startul oricărei petreceri incendiare.

Pe ritmurile latino, Lavinia a filmat într-o locaţie din Bucuresti cu specific sud-american. Frumoasa artistă şi-a adaptat şi styling-ul în funcţie de influenţele flamenco şi a adoptat look-uri care te duc cu gândul la nopţile fierbinţi din barurile sud-americane.
Pălării, flori, rochii, cercei supradimensionaţi, evantaie; toate elementele acestea o acompaniază pe Lavinia în clip, rezultând un personaj care te vrăjeşte instant. Lavinia a fost inspirată în compunerea piesei de vacanţele pe care le-a petrecut în Republica Dominicana, unde a întâlnit peste tot celebra băutură.
Piesa este compusă de către Lavinia, alături de Eduard Santha, Alex Luft şi Lucas Molina, iar videoclipul a fost regizat de către Silviu Mîndroc, fiind o producţie MediaPro Music.
Ascultă / Descarcă melodia: https://Lavinia.lnk.to/Mamajuana
Lavinia este o prezenţă constantă pe piaţa muzicală din România, încă din 2003. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a lansat piese în limba engleză, română, dar şi spaniolă, dintre care amintim: "Replica de cinema", „Honey Boy", „Dragoste cu imprumut", „Aroma Del Amor" sau „Plângi, fată", melodie lansată la începutul acestui an. 
Anul 2019 este în continuare unul aglomerat pentru Lavinia, care în urmă cu o lună a devenit mama pentru prima oară, iar pentru toamnă pregateşte multe proiecte muzicale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS