Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Start în sezonul 2021 de pescuit la Complexul de Agrement „ La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Luni, 15 martie 2021, va debuta noul sezon de pescuit la Complexul „La Trei Lacuri” din Municipiul Câmpia Turzii.

După pauza de iarnă, pescarii din Câmpia Turzii și din împrejurimi sunt extrem de entuziaști să-și petreacă timpul liber, practicând unul dintre cele mai captivante și, deopotrivă, relaxante sporturi din lume.

Pentru a vă bucura de o experiență cât mai benefică la Complex, vă rugăm să respectați Regulamentul general de pescuit, stipulat în HCL 89/2020, care poate fi consultată la următorul link: https://campiaturzii.ro/hcl/2020/hcl_89.pdf

Totodată, vă îndemnăm să respectați măsurile de securitate epidemiologică, să păstrați o distanță de minim 2 metri între dumneavoastră și, de asemenea, să purtați mască de protecție pe tot parcursul șederii în incinta Complexului „ La Trei Lacuri”.

Vă mulțumim.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS