Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

VIDEO | Junior Ranger vă invită să fiţi #potecători pe #potecitematice

Diverse
Tools
Typography

A venit Vara #JunioriVara!

#Potecatorii se adună pe #potecitematice, pe Valea Arieșului.

În perioada IULIE–SEPTEMBRIE 2021, sunt organizate mai multe activităţi de voluntariat, pe traseele turistice si potecile tematice din ariile protejate de pe Valea Arieșului.

Ce fel de activități vom face?

Vino și tu cu o mână de ajutor și primești o amintire de neuitat!

Activitățile sunt organizate în cadrul proiectului JuniorRanger.RO, și realizate de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” şi CETM Albamont. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL Romania, în cadrul componentei Arii protejate a programului Spaţii Verzi.

Informaţii suplimentare:

Junior Ranger POTAISSA (program coordonat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa”)

Tel. 0744.678674, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., web: www.juniorranger.ro, Facebook

Potecătorii pe Valea Arieșului (video 2018-2019)
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS