Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Pelerinajul refugiatilor din Campia Turzii la Manastirea Prislop

Diverse
Tools
Typography

Asociația Refugiaților și Deportaților din Câmpia Turzii a organizat în data de 22 august un pelerinaj la Mânăstirea Prislop, respectiv la mormântul părintelui Arsenie Boca.

Atmosfera plăcută din autocar a fost însoțită de muzică, impresii legate de drumul parcurs și bucuria realizării unei ieșiri din cotidian.
Însuflețiți de voie bună și cu nădejdea în suflete că gândurile nostre s-ar putea înfăptui, am ajuns la mânăstire și la mormânt.
Mulți pelerini se îndreptau cu pioșenie spre mormântul acoperit cu flori, așteptând mângâiere, alinare și speranță în mai bine.
O atingere sfioasă a crucii de pe mormânt, o rugăciune scurtă rostită în gând, pare un fior ce te apropie de divinitate. Emoția dispare treptat, iar la plecare ai impresia că ești mai bun, mai curat.
În aceeași zi, în drum spre, casă am poposit în stațiunea Geoagiu Băi care își păstrează și acum prospețimea și te întâmpină cu străzi curate și clădiri îngrijite.
A fost o zi plăcută, cu o atmosferă veselă, o amintire de neuitat pentru majoritatea din grup.

Profesor,
Eugen MERA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS