Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Preotul Zahan i-a oferit primarului Stefanie diploma pentru promovarea muzicii corale

Diverse
Tools
Typography

Finalul evenimentului aniversar prin care corul turdean Armonia sărbătorea 10 ai de activitate s-a finalizat cu decernări de diplome şi distincţii.

Una dintre persoanele publice turdene care a primit o diplomă - chiar de excelenţă - pentru promovarea muzicii corale şi susţinerea culturii a fost şi primarul turdean Tudor Ştefănie care, alături de diplomă, a primit şi un vas de sticlă produs la Sticla Turda.

"Aici va trebui să mărturisiţi PUBLIC că de-acum încolo veţi susţine cu şi mai mare ardoare muzica corală şi cultura" îi spunea părintele Zăhan primarului Ştefănie în timp ce îi oferea diploma şi vasul de sticlă.

"Am venit cu mare plăcere în această seară şi ştiam ce se va desfăşura, în mare, dar n-am crezut că vom urmări un spectacol de o asemenea ţinută excepţională în această seară, aici, în această sală minunată a teatrului din Turda", spunea primarul Turzii arătându-se încântat de spectacolul la care participase.

Mărturisind că "atât cât mă ţine puterea şi posibilitatea totdeauna voi sprijini cultura aici, la Turda şi viaţa culturală, pentru că merită", Tudor Ştefănie s-a referit şi la corul Armonia pe care nu doar că l-a felicitat pentru cei zece ani de activitate, dar despre ale cărui începuturi şi-a amintit inclusiv prin prisma discuţiilor pe care le-a avut cu directorul de atunci al Casei de Cultură Turda - Felicia Răcean - despre înfiinţarea unui cor.

În afară de primarul Turzii, diplome au mai fost oferite atât reprezentanţilor celor invitaţi în spectacol, cât şi pentru Narcisa Pintea (director Teatrul "Aureliu Manea"), Felicia Răcean, Lucia Golfin (director Casa de Cultură Turda) sau Daniela Adace.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS