Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

20.02.2016- 20.03.2016 - Expozitie a celor mai bune fotografii din lume la Salina Turda

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Primăria Municipiului Turda în parteneriat cu Photo România Festival, NOA Aesthetics Turda şi SC Turda Salina Durgău SA, aduce la Salina Turda cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 (SWPA), cea mai mare competiţie de profil la nivel mondial. Fotografiile sunt expuse în perioada 20.02.2016- 20.03.2016 la galeria permanentă PhotoRomania, aflată în incinta Salinei Turda.

"Anul acesta s-a stabilit un nou record de participare la cea mai mare competiţie de fotografie din lume, lucrările premiate fiind alese din peste 173.000 de înscrieri din 171 de ţări. Este o expoziţie la care îi aşteptăm pe toţi iubitorii de fotografie şi care sperăm să îi inspire pe cei care vor să se înscrie în ediţia 2016", a declarat Cătălin Neagu, Group Product Marketing Manager Sony România.

Printre fotografiile expuse se vor număra cele din seria "Camera intimă" realizate de Cosmin Bumbuţ, câştigător al premiului "Fotograful anului" la secţiunea "Arhitectură" în cadrul SWPA 2015, care cuprinde o serie de imagini realizate în 35 de închisori din România.
Totodată, amatorii de fotografie vor putea admira şi lucrarea "Alesul oilor", de Auraş Mihaiu, câştigător al premiului România Naţional Award, care a surprins momentul de la stână în care ciobanii îşi pregătesc oile pentru iernat.

Sony World Photography Awards este cea mai mare competiţie de fotografie din lume. La ediţia din acest an, cea de-a opta, a fost înregistrat un număr record de înscrieri, mai exact 173.444 din 171 de ţări, o creştere de 24% faţă de anul trecut. La SWPA 2015 au fost decernate 54 de premii naţionale.

Expozitia face parte din proiectul PhotoRomania 2015 derulat de Asociatia PhotoRomânia. Evenimentul este finanţat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein şi Guvernul României. Parteneri locali ai proiectului sunt Primăria Municipiului Turda şi SC Turda Salina Durgău SA.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS