Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concert extraordinar la Turda - joi, 6 aprilie, ora 19:00

- comunicat -
Primăria Municipiului Turda vă invită la un concert extraordinar în cadrul Primăverii Culturale, susținut de artiști ai Filarmonicii de Stat “Transilvania” din Cluj - Napoca. 

“Anotimpurile” de Antonio Vivaldi sunt asociate deseori cu metafora trecerii omului prin timp. Un concert simfonic ce înfățișează toate emoțiile, de la exuberanța primăverii și căldura verii, până la furtunile toamnei și gravitatea iernii. 

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Turda și Casa de Cultură Turda și va avea loc joi, 6 aprilie 2017, de la ora 19.00, la Teatrul Aureliu Manea. Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda, de luni până vineri între orele 08:00 - 15:00.