23
Tue, Jan
112 New Articles

Ce ne-au mai spus unii-alţii

Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 19.00 se va rejuca piesa “Tragedian la Jubileu” cu cea de-a doua distribuție propusă de regizorul Muriel Manea. Spectacolul se va juca din nou cu casa închisă.

Sâmbătă 28 octombrie, ora 19.00, Teatrul Aureliu Manea Turda, a prezentat spectacolul “Tragedian la Jubileu”. Am stat de vorbă cu doi dintre actorii teatrului care fac parte din distribuția piesei, Maria Salcă si Miky Paicu.

Asociaţia de Reprezentare Civilă (ARC) din Turda derulează un proiect care se adresează în principal copiilor cu probleme - fie probleme medicale, fie probleme privind situaţia materială - un proiect derulat sub forma unei şcoli de vară la Lunca Largă - Ocolişel.

După spectacolul pe care l-a susţinut în seara zilei de joi, 25 mai, pe scena sălii Teatrului “Aureliu Manea” din Turda, turdeanul Paul Surugiu (Fuego) ne-a acordat un interviu odată ce sesiunea de autografe ce a urmat spectacolul, s-a finalizat.

Iată că revenim cu a doua parte a interviului realizat cu Mircea Irimie, , fost viceprimar, fost deputat, fost candidat la Primăria Turda, fost secretar de stat şi, deja, fost membru al ALDE.

În urmă cu câteva zile am stat de vorbă cu Mircea Irimie, fost viceprimar, fost deputat, fost candidat la Primăria Turda şi fost secretar de stat.

În urmă cu ceva vreme am stat de vorbă cu primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, despre proiectele pe care administraţia municipiului le are pentru anul 2017.

În urmă cu câteva zile am stat de vorbă cu primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, în calitatea acestuia de preşedinte al PNL Câmpia Turzii. Subiectul discuţiei a fost scrutinul din 11 decembrie 2016, precum şi ceea ce presupune rezultatul acestor alegeri.

Vă invităm acum la a doua parte a interviului realizat cu Constantin Asprescu - director Electroceramica Turda - despre ceea ce înseamnă întreprinderea azi, dacă a evoluat sau nu şi care sunt planurile pentru viitor, inclusiv în ceea ce priveşte extinderea producţiei dar şi eventualele angajări ulterioare.

Pentru a afla mai multe detalii despre cea  aînsemnat şi cum s-a desfăşurat “Luna seniorului” la Turda am stat de vorbă cu coordonatorul Centrului de Zi de la Turda, Adela Zai, care ne-a explicat ce a însemnat, de fapt, această serie de activităţi şi care sunt planurile pentru viitor.

Electroceramica Turda nu mai e ce-a fost şi nici ceea ce acum se vede “de la stradă”. Cel puţin asta a încercat să explice directorul Electroceramica Turda, Constantin Asprescu, în discuţia pe care am purtat-o despre şansele întreprinderii turdene.

Dragoş Pădurariu este un tânăr din Câmpia Turzii pasionat de gastronomie. Ulterior prezenţei sale la evenimentul Ziua Recoltei de la Câmpia Turzii am stabilit să avem o întâlnire şi chiar să realizăm un interviu despre pasiunea care i-a devnit meserie şi despre proiectele pe care le are în acest domeniu, inclusiv proiecte de implicare socială.

Advertisement