19
Sat, Aug
101 New Articles

Dincolo de graba zilnică

Grid List

Muzeul de Artă Cluj-Napoca (MACN), instituție publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, are plăcerea de a invita publicul clujean și vizitatorii Palatului Bánffy la o serie de prezentări ghidate interactive ale expoziției „Hans Mattis-Teutsch. Sub semnul avangardei”.

Teatrul Aureliu Manea, pregătește pe data de 28 și 29 iunie încheierea stagiunii 2016-2017 într-un stil diferit față de cum au fost obișnuiți spectatorii.

Vrei o trupă de teatru în liceul tău? Foarte bine: actorii Teatrului “Aureliu Manea” Turda s-au gândit deja la asta şi au şi demarat un proiect în acest sens.

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda va avea loc în perioada 8-17 septembrie și găzduiește invitați atât de pe plan național cât și internațional.

Teatrul Aureliu Manea Turda organizează în toamna acestui an, respectiv 8-17 Septembrie Festivalul Internațional de Teatru. Acesta continuă tradiția Festivalului „Teatru pe drumul sării”, devenind din acest an internațional și fiind deschis la noi concepte.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură care funcționează în subordinea forului administrativ județean, împreună cu grupul instrumental „Ceterașii de la Gherla”, au promovat în perioada 10 - 17 iunie a.c., cultura tradițională din județul Cluj în cadrul comunităților de români din regiunea Ontario, Canada.

Alessandro Danescu, un tanar artist care isi face debutul pe piata muzicala, lanseaza alaturi de Cat Music piesa si videoclipul „Me and you”.

Filmul turneului care a doborat mai multe recorduri, va fi lansat de Eagle Vision, pe 15 septembrie 2017 si va fi diponibil in format digital, DVD si blu-ray.

Teo Dora, pe numele real Teodora Stoica, este o tanara artista ce lanseaza primul ei single: „Labirint”. Piesa este produsa si compusa in studioul lui Doddy, Epic Entertainment, pentru Cat Music.

Ziua de vineri, 16 septembrie, a fost una mai aparte pentru copiii de la centrul Carine din Câmpia Turzii. Ei au avut ocazia să înţeleagă cam cum ar putea decurge o zi din viaţa americanilor care vor să se distreze. Ingredientele principale care n-au putut lipsi au fost hamburger-ul şi hot-dog-ul.

Galeria Municipală de Artă Turda a mai marcat un vernisaj. Dar nu unul obişnuit, ci unul mai aparte: unul colectiv.

- comunicat -
Primăria Municipiului Turda în parteneriat cu Photo România Festival, NOA Aesthetics Turda şi SC Turda Salina Durgău SA, aduce la Salina Turda cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 (SWPA), cea mai mare competiţie de profil la nivel mondial. Fotografiile sunt expuse în perioada 20.02.2016- 20.03.2016 la galeria permanentă PhotoRomania, aflată în incinta Salinei Turda.

În cea de-a treia zi dedicată sărbătoririi municipiului Turda, duminică, 13 august, şi-a făcut loc şi cea de-a doua ediţie a competiţiei de mişcare în aer liber Turda Run Fest.

Perechea SAROȘI RAREȘ - CRIȘAN MARIA, semifinalişti la Campionatul Naţional pe secţiuni de la Iaşi la categoria junior 1, secţiunea standard,  au participat, în perioada 6-9 iulie, la pregătirile Lotului Național de Standard la Reghin, unde au avut ca antrenori de lot pe CATIA VANONE (Italia), GENNY FAVERO (Italia) şi RAMON ZEDAN (România).

Sâmbătă, 15 iulie 2017, echipa ACS Ludus Dacicus, formată din 6 membri (Topan Octavian - Team Leder/Grenadier, Năstase Paul - Medic, Szasz Mihai - Sniper, Szasz Iulian - Navigator, Moldovan Adrian - Puscaş, Csegezi Toma - Puscaş) a participat la Patrula Airsoft Romania 2017, Editia a II-a, Făgăraş, unde a ocupat locul 3 din 9 echipe participante, astfel reuşind să se califice pentru etapa PARO 2017 Luduş, ce va avea loc în luna septembrie.

Trei expoziții de fotografie care fac parte din proiectul “Caravana PhotoRomania” al Asociației PhotoRomania pot fi admirate în perioada 13-29 august în Tășnad, județul Satu Mare și la Salina Turda, judetul Cluj. Proiectul are ca scop promovarea României prin intermediul creațiilor unor fotografi profesioniști.

Yeah, I found a short period of time to try this, too. After watching some videos on the internet about how to do a hyperlapse, I said it was the time to try it myself.

Ca in fiecare an, la final de sezon, Mountain Bike-ul pune stapanire pe Parcul Tineretului, transformat in traseu montan pentru cei mai buni 150 de rideri din Romania. Chiar daca sunt obisnuiti sa participe mai mult pe trasee montane, organizatorii "Primei Evadari", cei de la NoMad au venit cu o alternativa perfecta care sa concureze cu ambientul montan natural, chiar in mijlocul capitalei.

Advertisement