28
Wed, Jun
146 New Articles

Dincolo de graba zilnică

Grid List

Teatrul Aureliu Manea, pregătește pe data de 28 și 29 iunie încheierea stagiunii 2016-2017 într-un stil diferit față de cum au fost obișnuiți spectatorii.

Vrei o trupă de teatru în liceul tău? Foarte bine: actorii Teatrului “Aureliu Manea” Turda s-au gândit deja la asta şi au şi demarat un proiect în acest sens.

Teatrul “Aureliu Manea” Turda este în căutare de voluntari, oameni pasionaţi de tot ce înseamnă arta dramatică de la un capăt la altul, începând cu atelierele de creaţie şi terminând cu implicarea în promovarea activităţilor instituţiei de cultură, dar nu numai.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură care funcționează în subordinea forului administrativ județean, împreună cu grupul instrumental „Ceterașii de la Gherla”, au promovat în perioada 10 - 17 iunie a.c., cultura tradițională din județul Cluj în cadrul comunităților de români din regiunea Ontario, Canada.

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, invită părinţii interesaţi, împreună cu copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani, la un nou program intitulat ,,Cu bebe la bibliotecă”, iniţiativă ce va fi lansată joi, 22 iunie 2017, începând cu ora 10.00, în cadrul Secţiei pentru copii din sediul central al bibliotecii.

Săptămâna aceasta vă așteptăm la spectacole care aduc în atenția dumneavoastră personaje mari și mici dintre cele mai cunoscute și îndrăgite.

Ecaterine & Dimitri lanseaza “LaLaLa”, o piesa fresh, de vara, cu o nota optimista, care nu are cum sa nu te “prinda”! Single-ul, interpretat in limba spaniola, este o coproductie Cat Music si Green Eye Music si este produs in studioul Young Spirit Records. Muzica este compusa de Dimitri si Ecaterine, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu si Ionut Bordianu.

Alin Pascal lanseaza single-ul si videoclipul “Melodia ta”, si de aceasta data a colaborat cu Randi si studioul Famous Production.

În lumea jazz-ului internaţional şi a fenomenului „world music”, Marius Preda este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai prezentului, calităţile sale de instrumentist virtuoz, de improvizator, compozitor, orchestrator şi aranjor, făcându-l cunoscut de mai bine de 20 de ani.

Ziua de vineri, 16 septembrie, a fost una mai aparte pentru copiii de la centrul Carine din Câmpia Turzii. Ei au avut ocazia să înţeleagă cam cum ar putea decurge o zi din viaţa americanilor care vor să se distreze. Ingredientele principale care n-au putut lipsi au fost hamburger-ul şi hot-dog-ul.

Galeria Municipală de Artă Turda a mai marcat un vernisaj. Dar nu unul obişnuit, ci unul mai aparte: unul colectiv.

- comunicat -
Primăria Municipiului Turda în parteneriat cu Photo România Festival, NOA Aesthetics Turda şi SC Turda Salina Durgău SA, aduce la Salina Turda cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 (SWPA), cea mai mare competiţie de profil la nivel mondial. Fotografiile sunt expuse în perioada 20.02.2016- 20.03.2016 la galeria permanentă PhotoRomania, aflată în incinta Salinei Turda.

Ultima săptămână de şcoală a fost şi ultima săptămână de activitate a sportivilor Clubului de dans sportiv Potaissa Turda, care au participat la mai multe evenimente.

Ultima competiție a primei jumătăți de an a calendarului competițional al Federației Române de karate WUKF a avut loc la Aiud, în perioada 03-04. 2017, clubul nostru a participat cu un lot format din 13 sportivi.

În perioada 16-20 iunie 2017, Club Rotary Câmpia Turzii va spijini participarea a 2 sportivi de performanţã la Campionatul European. Unul dintre judoka este antrenorul de la CSM Câmpia Turzii, Alpar Nagy, Campionatul Naţional de Veterani Judo.

Trei expoziții de fotografie care fac parte din proiectul “Caravana PhotoRomania” al Asociației PhotoRomania pot fi admirate în perioada 13-29 august în Tășnad, județul Satu Mare și la Salina Turda, judetul Cluj. Proiectul are ca scop promovarea României prin intermediul creațiilor unor fotografi profesioniști.

Yeah, I found a short period of time to try this, too. After watching some videos on the internet about how to do a hyperlapse, I said it was the time to try it myself.

Ca in fiecare an, la final de sezon, Mountain Bike-ul pune stapanire pe Parcul Tineretului, transformat in traseu montan pentru cei mai buni 150 de rideri din Romania. Chiar daca sunt obisnuiti sa participe mai mult pe trasee montane, organizatorii "Primei Evadari", cei de la NoMad au venit cu o alternativa perfecta care sa concureze cu ambientul montan natural, chiar in mijlocul capitalei.

Advertisement