22
Sun, Oct
183 New Articles

De curând...

Grid List

Având în vedere faptul că în acest sezon vor apărea mari cantități de deșeuri vegetale vă rugăm să nu folosiți containerele sau pubelele amplasate pentru deșeurile menajere în scopul depozitării vegetalelor.

Consiliul Județean Cluj a încheiat luni, 16 octombrie 2017, cu operatorul economic Process Engineering SRL, contractul de prestări servicii pentru furnizarea, prin închiriere, a unei stații de tratare a levigatului în vederea eliminării poluării la rampa de gunoi de la Pata Rât.

Consiliul Județean Cluj a postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P.)  documentația de atribuire a contractului de achiziție publică privind „Proiectarea și execuția lucrărilor necesare închiderii și ecologizării depozitelor de deșeuri urbane neconforme din Câmpia Turzii și Dej, județul Cluj”.

Consiliul local al municipiului Turda a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 26 octombrie, şedinţa urmând a se desfăşura cu începere de la orele 12:00 în sala mare a primăriei turdene.

Consiliul Județean Cluj a primit joi, 19 octombrie 2017, la sediul forului administrativ județean, vizita Comisiei pentru mediu a Senatului României.

Consiliul Județean Cluj a aprobat Planul operativ de intervenţie în timpul iernii pe drumurile judeţene din judeţul Cluj, pentru perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018.

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda 2017 a ajuns la final. Au fost 10 zile cu peste 50 de evenimente pentru toate vârstele, în locații neconvenționale, pe stradă și în sala teatrului. A fost o primă ediție în care publicul a fost receptiv și a făcut parte din acest festival, așadar, dorim să mulțumim celor care au umplut sălile de spectacole.

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (C.N.I.P.T.) Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Județean Cluj, a fost prezent, la finele săptămânii trecute, la cea de-a XIII-a ediție a Târgului Național de Turism Rural de la Albac.

"Asociatia Club Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii a organizat în perioada 1-3 septembrie 2017 o tabără de creaţie şi recreaţie, de week-end.

Distribuirea cererilor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei pe perioada sezonului rece noiembrie 2017-martie 2018, se face începând cu data de 30.10.2017, la sediul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială din Câmpia Turzii, str.Griviţei, nr. 8A.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, instituție de interes județean aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, marchează, prin Centrul de Reabilitare Socială şi Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Traficului de Persoane, Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

În perioada 01.10.2017 – 30.11.2017, Asociația Autism Câmpia Turzii  implementează proiectul “Copil ca tine sunt și eu”, proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017.

În Monitorul Oficial nr. 796/2017 a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 720/2017 prin care Guvernul a aprobat înscrierea terenului în suprafață de 14,3064 hectare, situat în localitatea Florești, strada Avram Iancu nr. 370 – 374, în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea lui în administrarea Ministerului Sănătății în scopul construirii Spitalului Regional de Urgență Cluj.

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va pune în curând la dispoziția pacienților o nouă specialitate odată cu înființarea compartimentului de chirurgie generală cu supraspecializarea oncologică.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a reconfirmat în cadrul conferinței de presă susținute vineri, 6 octombrie 2017, faptul că Spitalul Regional de Urgență urmează a fi construit la Cluj.

Advertisement