17
Mon, Dec
99 New Articles

De curând...

Grid List

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de luni, 17 decembrie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice de iarnă, respectiv îngreunate de căderile de zăpadă căzute în ultimele 24 ore.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de sâmbătă, 15 decembrie, pe raza judeţului Cluj nu existau drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice de iarnă, îngreunate de căderile masive de zăpadă din ultimele 12 ore.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de joi, 13 decembrie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

Consiliul Local al municipiului Turda se întâlneşte joi, 20 decembrie, în şedinţa ordinară aferentă lunii decembrie a forului deliberativ local, şedinţă programată a se desfăşura în sala mare a Primăriei Turda la ora 13.00.

Şedinţa ordinară aferentă lunii decembrie a Consiliului Local Câmpia Turzii a fost convocată prin Dispoziţia 816/14.12.2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii.

Convocată prin Dispoziţia 814/14.12.2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, şedinţa extraordinară din 14 decembrie a forului deliberativ local al municipiului a fost programată a se desfăşura în sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii, având pe ordinea de zi trei proiecte de hotărâre.

Sambata, 1 decembrie  s-a desfasurat la Turda Cupa Potaissa - Ed. a XXIII- a la dans sportiv.  La competitie au participat  350 de sportivi de la 34 de cluburi si o brigada formata din 30 de oficiali FRDS.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a făcut publică agenda evenimentului educațional inedit, organizat de către I.Ș.J. Cluj, cu ocazia Centenarului Marii Uniri - TRENUL UNIRII - în data de 1 DECEMBRIE 2018.

Peste 200 de firme, universități și instituții din industriile IT, mobilier și agro-alimentar vor colabora pentru a propune schimbări ale legislației, care să le ajute să devină mai performante.

În ziua de marți, 4 decembrie, ora 16:00,  Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii va găzdui lansarea campaniei „SINGURA DIZABILITATE ESTE O ATITUDINE GREȘITĂ”, implementată de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în parteneriat cu Asociația Pro Assisto din Câmpia Turzii.

Distribuirea cererilor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei pe perioada sezonului rece noiembrie 2018-martie 2019, se face începând cu data de 30.10.2018, la sediul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială din Câmpia Turzii, str.1 Dec.1918, nr. 4.

Spitalul de Recuperare la înfiinţare (1978)

Social

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, unitate medicală aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj a marcat miercuri, 23 mai 2018, împlinirea a 40 de ani de la înființarea singurului spital cu profil de recuperare multidisciplinară din Transilvania.

După 10 ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA finalizează primul spital privat cu servicii integrate din oraș. Spitalul, a cărui construcție a început în aprilie 2017, reprezintă cea mai mare investiție a rețelei de sănătate din țară. Valoarea totală a acestui proiect de investiții depășește 18 milioane de euro.

În anul 2016, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, luând act de situația precară în care se aflau holurile și corpurile comune ale Policlinicii din localitate, a decis înființarea unei Asociații de Proprietari, în parteneriat cu medicii care sunt proprietarii cabinetelor.

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania filiala Cluj a desfasurat la sfarsitul lunii noiembrie, pe str. Nicolae Teclu,  evenimentul Fata in fata medic-pacient, in cadrul caruia au fost testate 50 de persoane in vederea depistarii infectiei cu virusul hepatic B si C.

Advertisement