Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
145 New Articles

De curând...

Grid List

Compania de Apă Arieş a transmis public o informare prin care anunţă programul casieriilor şi biroului relaţii clienţi în perioada Sărbătorilor Pascale.

“Proiectul  regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii” implementat de Compania de Apă Arieș, cu o valoare estimată de aproximativ 150 de milioane de euro, este cea mai mare investiție de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și canalizare din zona Văii Arieșului, o nouă etapă semnificativă ce va permite continuarea strategiei de dezvoltare și procesului investițional derulat prin POS Mediu 2007 – 2013.

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile,  în perioada 23.04.2019 ora 21.30 – 24.04.2019 ora 00.30, în municipiul Turda.

Forul deliberativ local al Câmpiai Turzii a fost convocat în şedinţă extraordinară prin Dispoziţia 264/19.04.2019 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, şedinţă pe a cărei ordine de zi se află două proiecte de hotărâre.

Administraţia turdeană a prezentat public situaţia bugetului municipiului Turda pe anul 2019 şi modul de distribuire a fondurilor atât pe partea de venituri cât şi pe partea de cheltuieli.

Consiliul Județean Cluj a aprobat lista drumurilor pe care se vor executa lucrări de reparații în anul curent.

Biserica de pe strada Dacia din Turda, unde slujeşte părintele Călin Bungărdean a fost locul unui eveniment mai aparte, unic în felul său în special pentru sărbătorita Eugenia Popa, profesor, care a aniversat împlinirea a 100 de ani de viaţă.

Slow Food Turda este invitată la acest sfârșit de săptămână la Sibiu, în cadrul evenimentelor găzduite de Asociația My Transylvania. Este prima întâlnire a comunităților Slow Food din țară, care constituie un prim pas pentru consolidarea rețelei naționale și înființarea Slow Food România.

Ziua de 22 martie a devenit Ziua mondială a Apei în urma hotărârii din 1992 adoptată la Conferința Națiunilor Unite asupra mediului înconjurător de la Rio de Janeiro.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii recrutează persoane care doresc să devină voluntari în cadrul instituţiei.

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, asociaţia din Câmpia Turzii care se implica şi se preocupă în ajutarea copiilor cu autism se îndreaptă acum spre toţi cei care vor să contribuie, la rândul lor, să ducă mai departe această implicare.

Conform legii 321/2001, statul aprobă acordarea gratuită de lapte praf formula pentru sugari, copiilor cu vârste cuprinse între 0-12 luni, care nu beneficiază de lapte matern.

Consiliul Județean Cluj a fost notificat oficial în legătură cu faptul că proiectul de extindere și modernizare, cu fonduri europene, a Ambulatoriului Clinicii de Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, a fost declarat câștigător.

În cadrul interprelării pe care i-a adresat-o ministrului Sorina Pintea, deputatul USR îşi prezintă suspiciunea că medicul Crina Nistor ar fi operat pacienţi fără să fie medic oftalmolog şi având specializarea de medic de familie, intervenţiile având loc la Spitalul CFR Cluj-Napoca.

În cadrul conferinţei de presă care a avut loc la Spitalul Municipal Turda, managerul Ovidiu Stănilă a spus, chiar în două rânduri, că noul computer tomograf dat în folosinţă la Turda este pus gratuit la dispoziţia cetăţenilor turdeni.