18
Mon, Dec
165 New Articles

De curând...

Grid List

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 14.12.2017,  între orele 09.30 -16.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe:

La data de 07.12.2017 Operatorul Regional Compania de Apă ARIEȘ S.A. a transmis Autorității de Management pentru POIM (AM POIM) cererea de finanțare aferentă ʺProiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea  Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 - 2020ʺ prin sistemul electronic My SMIS 2014 pentru verificare/evaluare în vederea finanțării în cadrulu Programului Operațional Infrastructură Mare.

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 13.12.2017,  între orele 10.00 -16.00, în municipiul Câmpia Turzii, cartier Șarât.

Şedinţa ordinară a lunii decembrie a Consiliului Local Turda are loc joi, 21 decembrie, cu începere de la orele 13:00 în sala mare a Primăriei Turda, pe ordinea de zi aflându-se 13 proiecte de hotărâre.

Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii a fost convocat - prin Dispoziţia 1229/14.12.2017 - în şedinţă ordinară pentru miercuri, 20 decembrie 2017, cu începere de la orele 13:00.

Consiliul Județean Cluj a predat societății Process Engineering SRL miercuri, 13 decembrie 2017, amplasamentul pe care vor fi edificate cele două bazine de decantare și neutralizare, respectiv stația de epurare a levigatului provenit din depozitul de deșeuri de la Pata Rât. 

Într-o zi în care amploarea sărbătorii a fost diminuată de doliul naţional, nu mai puţin de 35 de familii au fost prezente - unele însoţite de rude - în sala mare a Primăriei Turda pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani de la oficierea căsătoriei.

Un moment aşteptat - cu regularitate de câţiva ani încoace - în sezonul rece a fost şi deschiderea patinoarului din parcul central al municipiului Turda, eveniment care a avut loc sâmbătă, 9 decembrie, la orele 17:00.

Ajuns la a treia ediţie, spectacolul “Armonii de toamnă” a fost o adevărată desfătare pentru iubitorii muzicii corale din Turda, dar nu numai.

Centrul de zi pentru Adulți și Centrul de zi Carine desfășoară, în data de 7 decembrie, ora 11:00, o activitate comună intitulată: „Bunici de împrumut”.

Distribuirea cererilor pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei pe perioada sezonului rece noiembrie 2017-martie 2018, se face începând cu data de 30.10.2017, la sediul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială din Câmpia Turzii, str.Griviţei, nr. 8A.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, instituție de interes județean aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, marchează, prin Centrul de Reabilitare Socială şi Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Traficului de Persoane, Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

Consiliul Județean Cluj va dezbate în cadrul proximei ședințe un proiect de hotărâre inițiat de președintele Alin Tișe și care vizează realizarea unor investiții în cadrul Pavilionul C2 al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii.

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din  România (APAH-RO) şi psihologul Cerasela Libeg au elaborat un set de recomandări pentru pacienţi şi medici astfel încât relaţia dintre aceştia să fie mai eficientă în perioada tratamentului.

În anul 2017 sumele alocate în buget la capitolul „Sănătate” al Spitalului Municipal Turda au fost de 1.420.000 lei. Comparativ cu anii anteriori, sumele alocate din bugetul local pentru Spitalul Municipal Turda sunt cu mult mai mari. Față de anul 2015, sumele s-au dublat, iar față de 2016 sumele sunt de aproape 8 ori mai mari.

Advertisement