28
Wed, Jun
146 New Articles

De curând...

Grid List

- comunicat -
Întrucât sezonul comercializării pepenilor verzi a început, Serviciul Public Poliția Locală Turda vă informează asupra următorului aspect:

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 28.06.2017, între orele  08.00 – 14:00,  în municipiul Turda, la imobilele situate pe Str. Ștefan cel Mare:

În urma unui accident suferit în Cheile Turzii, turdeanul Olimpiu Vesa are nevoie urgentă de sprijinul celor care pot şi doresc să doneze sânge, indiferent de grupa sanguină.

Dragi turdeni, dragi români,
Astăzi trăim cu emoție o zi cu o semnificație deosebită, Ziua Drapelului Național! Drapelul țării noastre este parte din noi, parte din sufletul fiecărui cetățean al acestui stat, este simbolul absolut al istoriei încercatului nostru neam!

La momentul punctului “Diverse” al şedinţei ordinare a Consiliului Local Câmpia Turzii, după ce a răspuns interpelărilor consilierilor locali, primarul Dorin Lojigan a dorit să transmită şi câteva considerente la împlinirea unui an de mandat.

Forul deliberativ local turdean se întâlneşte în şedinţă ordinară joi, 29 iunie, cu începere de la orele 13.00 în sala mare a Primăriei Turda.

Miercuri 7 iunie, pe scena Teatrului “Aureliu Manea” Turda a avut loc spectacolul de final de an scolar ,,Zambet de copil" organizat de Clubul Copiilor Turda.

La împlinirea a 100 de ani de la naşterea lui Ion Raţiu, la Turda au avut loc o serie de activităţi, între care şi  dezvelirea unei plăci comemorative în centrul municipiului Turda, eveniment realizat de organizaţia locală a PNŢCD, prin grija prof. Alexandru Ignat – preşedintele filialei.

Un autovehicul marca Dacia Duster de culoare albă care se deplasa cu viteză dinspre clădirea Primăriei Turda spre parcul central al municipiului a fost oprită în trafic exact la intersecţia cu strada Războieni.

Simona Radu, EY România

Social

  • 31% dintre românii intervievați în cadrul EY EMEIA Fraud Surveyspun că activitatea de reglementare din sectorul lor a avut un impact pozitiv asupra standardelor etice
  • 22% dintre ei spun că au demisionat după ce au observat un comportament non-etic în companiile în care lucrau

În perioada 2-15 mai 2017 Asociaţia Împreună Pentru Voi în parteneriat cu Grădiniţele Poiana cu Castani, Dr. I. Raţiu, Sfânta Maria, Prichindelul Isteţ, Căsuţa Piticilor, Biblioteca Municipală Teodor Murăşanu şi Şcolile Teodor Murăşanu, Avram Iancu, Ioan Opriş şi Horea, Cloşca şi Crişan va derula  cea de-a V-a ediţie a campaniei umanitare “Zâmbetul din cutiuţă”.

Se apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit. Vei avea şi tu parte de bucuria pe care ai dăruit-o.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Cluj, instituţie de interes public aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, va marca Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri printr-o serie de activităţi derulate de către Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj, în colaborare cu partenerii săi, manifestări ce vor avea loc luni, 26 iunie 2017.

Primăria Municipiului Turda susține în calitate de partener Asociația Camera de Sus Turda, pentru organizarea crosului umanitar  „Alergăm pentru cei care NU pot alerga”. Evenimentul are ca scop susținerea sportivilor din cadrul Clubului Sportiv al Persoanelor cu Handicap Locomotor „Oameni pentru Oameni” Turda.

ALOPEDI 0364-917, serviciul gratuit de sfat medical telefonic de urgență al Spitalului de Copii Cluj-Napoca din subordinea Consiliului Județean a împlinit doi ani de activitate.

Advertisement