23
Mon, Apr
167 New Articles

De curând...

Grid List

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 23.04.2018,  între orele  09.00 - 13.00, în localitatea Luna.

Vineri, 20 aprilie 2018, Compania de Apă Arieș a organizat o nouă acțiune de curățenie în Parcul Central/Tineretului în cadrul proiectului de responsabilitate socială ,,Adoptă un spațiu verde!’’, proiect ce are la bază intenția Primăriei Turda de a colabora cu diverși agenți economici/instituții  pentru ca spațiile verzi din intravilanul municipiului Turda să corespundă standardelor de peisagistică urbană europeană.

n contextul demersurilor Consiliului Județean de promovare a județului Cluj pe plan internațional, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) din cadrul forului administrativ județean va participa între 22 și 25 aprilie a.c. la târgul de turism Arabian Travel Market de la Dubai.

Convocat în şedinţă ordinară pentru data de 26 aprilie, ora 13:00, Consiliul Local al municipiului Turda este pus în situaţia de a dezbate Adoptarea Declaraţiei de Reunire cu Republica Moldova. Ce vor decide consilierii locali, rămâne de văzut.

Administrația publică locală organizează Forumul Economic din Municipiul Câmpia Turzii în perioada 23-24 aprilie 2018 - eveniment care face parte din Programul International Romanian Investment Zoom.

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat în şedinţă extraordinară de îndată pentru joi, 19 aprilie la orele 12:00., pe ordinea de zi regăsindu-se doar două proiecte de hotărâre.

Astăzi, de Ziua Mondială a Teatrului, va invităm să va luați bilete la spectacolele Teatrului Aureliu Manea Turda la reducere pentru toată lumea și pentru toate vârstele, 10 lei un bilet la orice spectacol.

Ziua de 22 martie a devenit Ziua mondială a Apei în urma hotărârii din 1992 adoptată la Conferința Națiunilor Unite asupra mediului înconjurător de la Rio de Janeiro. Ziua Mondială a Apei se celebrează  în fiecare an cu scopul de a atrage atenţia asupra unei resurse naturale vitale pentru viaţă şi mijloacele noastre de existenţă dar și asupra necesității de a lua măsuri pentru a face față crizei apei.

Cea de-a opta ediţie a Întâlnirilor Europene din Transilvania (RET - Rencontres Européennes de Transylvanie) a început ieri, 14 martie, la Cluj-Napoca, urmând ca în 15 şi 16 martie întâlnirile să continue la Alba Iulia.

În Joia Mare, administraţia locală a Municipiului Câmpia Turzii, prin Serviciul Public Local de Asistență Socială, a distribuit produse alimentare şi de curăţenie pentru un număr de 31 de familii aflate în dificultate.

În cadrul şedinţei Consiliului Local al comunei Mihai Viteazu a fost ridicată o problemă mai puţin obişnuită. Chiar dacă problema părea una mai puţin obişnuită, se pare că şi mai neobişnuit ar fi faptul că nu e singura situaţie similară pe teritoriul comunei.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII aduce la cunoștința tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani că până la data de 16.04.2018 pot depune cereri pentru atribuirea în folosință gratuită a unei suprafețe de teren de 300 mp pentru construirea unei locuințe proprietate personală, în condițiile Legii nr. 15/2003, cu modificările și completările ulterioare.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 19 – 20 aprilie a.c., prima ediție a conferinței „Zilele Pediatriei Clujene”.

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO) va aduce în atenție poziţia Asociaţiei Europene pentru Studiul Ficatului (EASL) cu privire la tratamentul bolnavilor cu hepatită C, poziţie prezentată în cadrul Congresului Internaţional care a avut loc săptămâna trecută în capitala Franţei.

Consiliul Județean Cluj demarează procedura de identificare și achiziționare a unui imobil care să găzduiască viitorul Spital Pediatric Monobloc.

Advertisement