18
Sun, Feb
160 New Articles

De curând...

Grid List

Primăria Turda efectuează în perioada 19 -28 Februarie o acțiune de deratizare pe domeniul public al municipiului Turda. Acțiunea se  desfășoară între orele 8.00 și 16.00. În cazul în care nu va fi posibilă desfăsurarea acțiunii de deratizare din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala.

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 15.02.2018,  între orele  09.30 - 18.00, în localitatea Viișoara, urmând a fi afectate imobilele de la nr. 178 până la nr. 535.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de joi, 15 februarie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, în condiţii specifice de iarnă.

În contextul pregătirii programelor de lucrări pentru anul 2018, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tişe, împreună cu conducerea Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului au analizat bilanțul lucrărilor de reabilitare, modernizare și întreținere executate pe drumurile județene în cursul anului 2017.

Prin dispoziţia 239 din 13.02.2018 a primarului municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local al municipiului a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru ziua de vineri, 16 februarie 2018, orele 12:00.

Consiliul Local al municipiului Turda este convocat în şedinţă extraordinară pentru ziua de marţi, 13 februarie, de la orele 13:00.

Duminică, 11 februarie, începând cu ora 21:00 Mina Rudolf  din Salina Turda a găzduit, în premieră, cea de-a patra seminfinală a concursului de interpretare muzicală Eurovision România.

Azi, în jurul orei 13.00, pe strada Ştefan cel Mare din Turda, vis-a-vis de magazinul Agroliv, a avut loc un accident de circulaţie care, la prima vedere, părea ceva mai bizar: un autoturism Skoda sărise de pe şosea peste bordură pe trotuarul îngust aflat la difernţă de nivel de partea carosabilă.

Sfârşitul de săptămână a fost unul de sărbătoare pentru toţi cei care formează familia “Arhivatorul”, împlinirea a doi ani de activitate a firmei fiind un bun prilej de recompense şi felicitări dar şi de motivare a celor implicaţi în viitoarea evoluţie a firmei.

Cu doar câteva zile înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului, elevii Şcolii Gimnaziale “Ioan Bujor” din comuna Petreştii de Jos, cu sprijinul cadrelor didactice ale şcolii, au organizat şi participat la un eveniment al cărui principal scop era unul caritabil.

Având în vedere scăderea temperaturii pe timpul nopții, executivul local al Municipiului Câmpia Turzii, prin intermediul Serviciului Public Local de Asistență Socială, a pus la dispoziția oamenilor fără locuință adăposturi provizorii.

Centrul de zi pentru Adulți și Centrul de zi Carine desfășoară, în data de 7 decembrie, ora 11:00, o activitate comună intitulată: „Bunici de împrumut”.

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO) solicită Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate și Ministerului Sănătății ca, în cadrul noului contract cost-volum-rezultat, să ia în considerare accesul la tratamentul fără interferon pentru toți pacienții care suferă de hepatita C, indiferent de stadiul în care se află.

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în colaborare cu Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuţă, Cluj-Napoca şi Societatea Română de Cancer, marchează în februarie 2018 ,,Luna Națională de Prevenire a Cancerului”.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, se confruntă în această perioadă cu un număr din ce în ce mai ridicat de cazuri de pacienți diagnosticați cu infecții respiratorii, și nu numai.

Advertisement