26
Fri, May
176 New Articles

Şi ei sunt ai noştri

Ca să n-o lungim, Mişcarea Populară (care e fostul PMP dar acum e doar MP, adică în zona susceptibilităţii tandemului lup-păr) este - oare de ce? - asociată cu nimeni altcineva decât cu Traian Băsescu şi cu Elena Udrea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, a fost prezent alături de alţi demnitari la manifestările organizate cu ocazia Zilelor Comunei Mihai Viteazu.

Ca să fie cât se poate de clar de la început, Ioana Mocean este şef Serviciul Baza de Date, Dispecerat şi Evidenţa Persoanelor în cadrul Poliţia Locală Turda, asta dacă e să luăm de bun ce se prezintă pe site-ul instituţiei.

Evenimentul prin care se marca lansarea unui nou volum de versuri satirice semnate Emil Mureşan s-a lăsat şi cu momente comice care au fost asigurate, involuntar, de unul dintre vorbitori.

Acuma noi nu ştim cât de pasionată e Daniela Florea de mijloacele de transport, dar ce putem spune este că de acronime (ori abrevieri?) nu prea e pasionată. Ba chiar le şi dă de gard pe ici, pe colo...

Şi îl săgeată nu orice săgeată, ci una albastră, pe fond galben, într-un chenar tot albastru închis şi cu direcţie dreapta-sus. În cazul în care vă roade curiozitatea şi chiar vă încearcă necestitatea de a afla detalii, nimeni nu vă opreşte să citiţi în continuare.

Dorin Lojigan (primar PNL la Câmpia Turzii) asigurându-l pe Tudor Ştefănie (fost primar PDL -> PNL la Turda) că PNL-ul e cel care merge, oricum, mai departe...

Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj, atrăgându-i atenţia deputatului PSD Cornel Itu că în campania electorală rişti să rămâi şi cu pantalonii rupţi în tur. În turul întâi, că oricum numai un singur tur e la locale.

Consilierul UDMR, Adamosy Clara, liniştindu-l pe singurul penelist veritabil între cei şapte penelişti de rit PD-L din Consiliul Local Turda, Cristian Felezeu, cum că voturile sunt în regulă dar şi că postul de primar nu-i al aceluia căruia i se promite, ci al aceluia căruia i-l hotărăşte partidul.

Lucian Nemeş (dreapta) - ales viceprimar PP-DD cu largul concurs al USL - recunoscându-i lui Cristian Matei (stânga) meritele în urma cărora primul a ajuns să fie mai mult decât visau şi cei mai pesimişti pedelişti ai momentului. 

Cristian Haiduc, fost copreşedinte al PNL Câmpia Turzii, prezent la conferinţa convocată de preşedintele PNL Câmpia Turzii (şi viceprimarul) Dorin Lojigan pentru a discuta despre modul în care se respectă legea la Câmpia Turzii.

Toboşarul trupei Compact, Leluţ Vasilescu, face o scurtă repetiţie ad-hoc cu un grup compact de admiratoare din oraşul de baştină al trupei, încercând să le reamintească versurile unui cântec de pe un album lansat în 1988.

Exită momente când viaţa te ia prin surprindere. De exemplu, cine ar fi crezut că la ani buni după ce a terminat clasele primare, cineva găseşte dificil cititul simplu de pe o foaie şi încurcă unele cuvinte sau le pronunţă cu... intermitenţe.

Că perioada sărbătorilor este una deosebită, asta e deja stabilit şi cam aşa înţelege orice om care aşteaptă - fiecare din propriile motive - sărbătorile. Dar iată că perioada sărbătorilor este una mai altfel inclusiv pentru comercianţi, care îşi aşteaptă, fiecare, muşteriii cu tot felul de oferte care mai de care mai gustoase.

Un moment mai aparte care poate să fi fost foarte uşor trecut cu vederea - sau scăpat din vedere - în “vâltoarea” evenimentelor din proximitatea Catedralei Ortodoxe din Turda este şi cel din timpul slujbei când preoţii citeau din Evanghelie.

Săptămâna aceasta a început cum nu se poate mai rău pentru un stâlp care susţinea două corpuri de iluminat în zona pietonală din centrul municipiului Turda.

Cei pe care vă taie prin şale să săriţi instinctiv în sus cum că ştirile sunt despre ceva ce se întâmplă şi nu despre ceva ce nu se întâmplă, abţineţi-vă! Dacă aveţi răbdare şi nu instincte deformate veţi afla că, de fapt, ceva s-a întâmplat. Şi nu acum, ci cu mult timp în urmă!

O veste bună pentru locuitorii municipiului Turda vine din nou şi asta oricât ar încerca unii să dea de înţeles că Turda ar fi un municipiu "oropsit" şi vai de capul său, oricât ar încerca unii să spună că la Turda se întâmplă lucruri anormale.

Advertisement