Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Festivalul Adolescenților la Teatrul “Aureliu Manea” - ediția a II-a

Teatrul Aureliu Manea Turda în parteneriat cu liceele din oraș, organizează în data de 21 aprilie, ora 11:00, cea de a doua ediție a Festivalului Adolescenților.

Scopul acestui parteneriat este să atragă tinerii spre diferite forme de exprimare artistică, să le dezvolte simțul estetic și de a reuși astfel,  să devină o nouă generație de posibil artiști sau iubitori de cultură și artă.

Munca acestor tineri talentați a fost coordonată de echipa de actori ai Teatrului Aureliu Manea care și-au dedicat timp și pasiune pentru realizarea  acestor spectacole.

Acest proiect a avut ca punct de pornire dorința comună a instituțiilor de învățământ locale și a Teatrului Aureliu Manea de a realiza cursuri de teatru pentru elevii pasionați de această artă, fapt ce a generat creearea unor trupe de teatru locale și organizarea unui festival în care să-și prezinte spectacolele.

Sub sloganul ”Cea mai bună trupă  să câstige!” , vă invităm  pe toți să luați parte la acest eveniment și să vă susțineți favoriții.

Mai jos găsiți programul festivalului:

  • Teatru descompus , „Trupa All for one” a Colegiului Tehnic, coordonatori Raluca Marina Gheorghiu și Vali V. Popescu (40 min)
  • Căruța cu mere  „Anima” a  Liceului Teoretic Liviu Rebreanu, coordonatori Maria Salcă și Doina Șoproni (30 min)
  • Școala de proști  „Sigur” a  Colegiului Emil Negruțiu, coordonatori Alexaandra Dușa și Miky Paicu  (35 min)
  • Stand-up cu Roșu, „Trupa LMV” a Colegiului Național Mihai Viteazu Liceului Teoretic Liviu Rebreanu, coordonator Ioan alexandru Savu (20 min)
  • În căutarea lui Esop, ”Fabrica de Timp Liber” , a Fundației Rațiu, coordonator Maria Deceanu ( 55 min)
  • Duncan – moment muzical rap (7 min)
  • Festivitatea de premiere

Menționăm că intarea va fi liberă și că aplauzele și aprecierile publicului vor conta pentru tinerii artiști.