Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Magie cu lumină în Orăşelul Copiilor din Câmpia Turzii

Am considerat interesant să venim cu un fel de provocare pentru cei care obişnuiesc să se bucure de imaginile noastre: un alt tip de fotografii, mai abstracte, din zona inspiraţională. Propunem aşadar o serie de fotografii împărţite în două categorii (cu excepţia primei fotografii din galerie): fotografii defocalizate/"neclare" (bokeh) şi fotografii "mişcate" (adică fotografii cu un timp lung de epunere şi cu mişcare aparatului în timpul expunerii pentru ca lumina să impresioneze senzorul care captează imaginea într-un mod aparte, creativ, inspiraţional), care fac parte din una din cele două tipuri mari de fotografii executate în tehnica "light painting" (desen cu lumină).

Sperăm să primiţi cu sufletul deschis bucuria provocării lansate de noi şi vă stăm la dipoziţie dacă aveţi nelămuriri :)