Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Mon, Jun
202 New Articles

De curând...

Grid List

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) şi-a prezentat raportul anual de activitate.

Până astăzi, 20 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.080.256 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 19.06.2021, între orele 09:00 - 12:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Insula,,

Rămânem în sfera dezvoltării infrastructurii culturale” scria primarul Cristian Matei pe facebook adăugând: “vreau să vă prezint un proiect proaspăt semnat pentru înființarea secției etnografice a Muzeului de Istorie Turda”.

Prin Dispoziţia 496/17.06.2021 a Primarului Municipiuluui Câmpia Turzii, forul deliberativ locaol al municipiului este convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 24 iunie 2021, ora 13.00.

ISU Cluj informează că o autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, în zona km 16.

Artistul fotograf turdean Sebastian Luca a fost prezent, prin lucrările sale de artă fotografică, într-o expoziţie dedicată eroilor, la Biserica Muzeu “Ion Creangă” din Broşteni.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în parteneriat cu Școala Gimnazială  ”Teodor Murășanu” Turda în perioada 31 Mai- 4 Iunie 2021 Concursul municipal online dedicat Zilei Internaționale a Mediului Înconjurător. Concursul se adresează tuturor copiilor din municipiul Turda.

„Renunți și câștigi” este o campanie de promovare a sănătății, destinată persoanelor care doresc să renunțe la fumat. Scopul programului este îmbunătățirea calității vieții și a speranței de viață prin schimbarea obiceiurilor.

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică continuă demararea proiectului Connect:ED, care are ca obiectiv să ofere accesul la educație, în toate formele ei, copiilor din medii defavorizate prin donarea aparaturii necesare studiului.

APAH TRANSILVANIA a desfasurat miercuri 24.03.2021 o actiune de distribuire de produse alimentare si non-alimentare catre membrii asociatiei.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 21.05-20.06.2021.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 19.05-18.06.2021.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 18.05-17.06.2021.