Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Mon, Jul
309 New Articles

De curând...

Grid List

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 13.07.2020, între orele 15.30 - 18.00,  în municipiul Turda.

Până astăzi, 13 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.948 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.552 au fost externate, dintre care 21.692 de pacienți vindecați și 1.860 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Până astăzi, 12 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.535 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.387 au fost externate, dintre care 21.545 de pacienți vindecați și 1.842 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

În urmă nu cu mult timp administraţia turdeană a adus la cunoştinţa cetăţenilor urbei că a avut loc o nouă acţiune de dezinfectare a străzilordin municipiu, la fel, cel mai probabil în urma cifrelor tot mai consistente prezentate la nivelul opiniei publice de către guvernanţi.

Pe strada Republicii din Câmpia Turzii a fost descoperit un proiectil neexplodat de mari dimensiuni. Potrivit ISU Cluj, proiectilul este de calibrul 240 mm şi cântăreşte peste 100 de kilograme.

Azi, 22 iunie 2020 în afara localităţii Martineşti, a avuut loc un nou eveniment rutier. E vorba de o accidentare cauzată, cel mai probabil, de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Potrivit ISU Cluj, azi, 21 iunie, fost solicitată intervenţia unei autospeciale şi a unui echipaj SMURD ca urmare a faptului că între localităţile Vâlcele şi Mărtineşti a avut lovc un eveniment rutier.

A fost semnat contractul de finanțare prin care Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a alocat suma de 880.137,00 de lei pentru demararea lucrărilor. În acest moment sunt în curs de finalizare procedurile de licitație pentru contractarea antreprenorului general care va realiza lucrările.

Începând de astăzi, 20 aprilie, la nivelul municipiului Turda este deschisă LINIA TELVERDE la care puteți suna pentru a afla informații despre noul coronavirus.

În contextul situației de criză pe care o traversăm, Primăria Municipiului Turda aduce la cunoștința celor interesați că poate oferi o serie de servicii persoanelor vârstnice aflate în dificultate.

Turda va avea în curând Centru de Transfuzii, unde cetățenii vor putea dona sânge. În acest moment se montează echipamentele și se pregătește totul pentru deschidere.

Numărul de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 a crescut la nivel național. Și la Turda în această săptămână au fost depistate 4 cazuri, înregistrându-se încă două de la ultima informare transmisă.