Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, Apr
168 New Articles

De curând...

Grid List

O aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene Române a executat joi, 2 aprilie, un zbor pentru aducerea, în România, a unor echipamente de protecție medicală din Turcia constând în 100 de mii de măști de protecție tip FFP2 și FFP3.

De la buletinul informativ de la ora 10.02 - când au fost anunţate decesele 93 şi 94 la nivel naţional, la buletinul informativ de la 20.49 au fost anunţate decesele 108-114. Decesele 95-107 au fost anunţate la buletinul informativ de la ora 19.20.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, Poliția a plasat în carantină instituționalizată 1.290 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 50 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Peste 870 de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat la data de 2 aprilie 2020, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență, în județului Cluj.

Polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari continuă să acționeze integrat, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În preambulul şedinţei de azi, 2 aprilie, a Consiliului Local Turda, primarul Cristian Matei a ţinut să facă o informare privind respectarea noilor prevederi ale ordonanţei militare privind igienizarea spaţiilor de locuit.

Azi, în jurul orei 16.00 la Viişoara a avut loc un accident rutier. Potrivit ISU, la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare.

Trei autospeciale de stins incendii cu 17 pompieri au fost dislocate, în jurul orei 17.20, pentru a stinge flăcările care au cuprins 15 ha de litieră (vegetație uscată și căzături) dintr-o zonă împădurită, din apropierea drumului Sfântul Ioan, din municipiul Cluj-Napoca.

Azi, la Turda, în jurul orei 09.50 a avut loc un eveniment rutier a cărui cauza a fost neacordarea de prioritate. Incidentul a avut loc la intersecţia dintre strada Armatei şi DN1E81.

În contextul situației de criză pe care o traversăm, Primăria Municipiului Turda aduce la cunoștința celor interesați că poate oferi o serie de servicii persoanelor vârstnice aflate în dificultate.

O postare de pe reţeaua de socializare facebook poate să atragă atenţia în mod deosebit cu atât mai mult cu cât semnalează un fapt antisocial care nu ar trebui să se înscrie neapărat în preocupările cotidiene ale cetăţenilor.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii recrutează persoane care doresc să devină voluntari în cadrul instituţiei.

Compania de Apă Arieş din Turda anunţă, printr-o postare pe facebook, că a montat, la intrarea în curtea spitalului municipal Turda, o instalaţie de vaporizare cu dezinfectant.

Prin reorganizarea fluxului activităților, sporirea eforturilor echipelor de specialiști și reconfigurarea programului de lucru, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino”, prin Laboratorul Infecții Respiratorii Virale, a reușit creșterea numărului de teste realizate zilnic pe probe recoltate de la pacienții suspecți de infecție cu virusul SARS CoV-2.

Potrivit informaţiilor oferite de prefectul Mircea Abrudean, pacientul vindecat este un bărbat în vârstă de 46 de ani din judeţul Satu Mare.