Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, Sep
132 New Articles

De curând...

Grid List

Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.165.886 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 252 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitatea Cheia, în data de 23.09.2021, între orele 08.30 - 16.00.

Compania de Apă ARIEŞ anunță furnizarea apei potabile cu presiune redusă și posibilitatea întreruperii serviciului la etajele superioare ale blocurilor, în data de 22.09.2021, între orele 09:00 -  15:00,  în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate în cartierele:

Prin prezenta aducem la cunostinta publicului, in temeiul art. 7 , alin. 1 si alin. 2 din Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, faptul ca la nivelul municipiului Turda se află în procedura de elaborare, proiectul de hotărâre normativ intitulat:

Prin prezenta aducem la cunostinta publicului, in temeiul art. 7 , alin. 1 si alin. 2 din Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, faptul ca la nivelul municipiului Turda se află în procedura de elaborare, proiectul de hotărâre normativ intitulat:

În această seară - joi, 23 septembrie - în zona magazinului Lidl Turda a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

În această seară, vineri, 3 septembrie, în jurul orei 19.50, în zona localității Tureni, a avut loc un eveniment rutier între 2 autoturisme. Potrivit ISU Cluj, două autospeciale, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma accidentului rutier.

O delegație a Municipiului Câmpia Turzii este prezentă, în perioada 26-29 august 2021, în orașul Cimișlia, raionul Cimișlia, Republica Moldova.

Începând din această săptămână, reprezentanții Casei Județene de Pensii Cluj revin la Primăria Câmpia Turzii, pentru audiențe cu cetățenii.

„Renunți și câștigi” este o campanie de promovare a sănătății, destinată persoanelor care doresc să renunțe la fumat. Scopul programului este îmbunătățirea calității vieții și a speranței de viață prin schimbarea obiceiurilor.

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică continuă demararea proiectului Connect:ED, care are ca obiectiv să ofere accesul la educație, în toate formele ei, copiilor din medii defavorizate prin donarea aparaturii necesare studiului.

Prefectura Cluj, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj au întocmit o statistică privind infectările în rândul elevilor/copiilor şi a personalului (didactic, nedidactic şi auxiliar) din instituţiile de învăţământ de pe raza judeţului.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 23.08-22.09.2021.

Consiliul Județean Cluj a primit anteproiectul/proiectul preliminar, prima fază din cadrul procesului de proiectare a viitorului Spital Pediatric Monobloc. Au fost, astfel, înaintate forului administrativ județean rezolvările arhitecturale propuse precum compartimentarea interioară, planurile nivelurilor, cotele generale ale construcției, etc.