Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Sat, Jan
265 New Articles

De curând...

Grid List

Până astăzi, 15 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 688.270 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Până astăzi, 14 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 684.917 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Până astăzi, 13 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 681.392 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în urma discuțiilor avute cu Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj și primăria Băișoara, s-a hotărât, de comun acord, luarea unor măsuri privind circulația autovehiculelor pe o porțiune a DJ 107 R  Băișoara- Muntele Băișorii.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o afumătoare și s-au extins la o anexă gospodărească, situată pe strada Moților din Câmpia Turzii.

Trei autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii. La fața locului au fost dislocate și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii și un echipaj SAJ.

La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 21.30, s-a produs un accident rutier pe Autostrada A3, soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Tânărul a fost descarcerat - de către pompierii Clujeni - dintre fiarele autoturismului deformat.

Sunt VICTORIA MARIA TORDAI si momentam casa mea este in spitalul Oncologic din Cluj Napoca. Aici locuiesc cu mama mea care ma ingrijeste zi si noapte , se roaga pentru mine si incearca sa imi faca fiecare clipa fericita.

„Salut, noi suntem familia Tordai, Andrei, Liana și eu, Victoria Maria, mezina familiei. Nu-i așa că sunt drăguță?

Asociaţia Potaissa Art mulţumeşte partenerilor săi, presei, tuturor celor implicați în desfășurarea evenimentelor şi donatorilor care au reușit să aducă bucurie pe buzele și în ochii lui Horațiu Lazăr! Aparatul de recuperare antispasmic a fost achiziționat și livrat către destinație în data de 17.12.2020. Un lucru demn de toată admirația a fost mobilizarea oamenilor cu suflet mare, care au dat dovadă de solidaritate, respect, încredere și iubire în ceea ce privește fericirea adusă unei ființe prin artă.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu incidenţa cumulată (la 14 zile) la mia de locuitori, pentru municipiile Turda şi Câmpia Turzii şi câteva comune apropiate, cifre valabile la data de 15.01.2021.

În imaginea de mai sus aveţi un grafic cu evoluţia incidenţei cumulate (la 14 zile) la mia de locuitori, evoluţie care a avut loc în perioada 01-15.01.2021.

Vineri, 15 ianuarie a.c., a debutat cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-Covid cuprinzând personalul din serviciile sociale, beneficiarii adulți din serviciile rezidențiale, copiii peste 16 ani, precum și angajații centrelor rezidențiale, de recuperare și de zi din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj, instituție de interes public subordonată Consiliului Județean Cluj.