Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Jun
124 New Articles

De curând...

Grid List

Primăria Turda efectuează în perioada 03.06.2023 – 09.06.2023 o acțiune de dezinsecție pe domeniul public al  municipiului  Turda. Acțiunea se  desfășoară între orele 21:00 și 04:00. În cazul în care nu va fi posibilă desfăsurarea acțiunii de dezinsecție din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala.

În perioada propagandei comuniste, gândurile și sentimentele românilor au fost dirijate de influență și manipulare. Ideologia rigidă a regimului comunist a pătruns adânc în fiecare aspect al vieții românilor noștri, transformându-le realitatea într-un vast teatru în care domina manipularea. Toate acestea, până când poporul s-a revoltat, producând o schimbare inimaginabilă, distrugând regimul.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în parteneriat cu Școala Gimnazială  ”Teodor Murășanu” Turda în perioada 5-6  Iunie 2023 ediția a II-a a Concursului online dedicat Zilei Internaționale a Mediului Înconjurător.

Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, invită clujenii și turiștii care vizitează județul Cluj să utilizeze aplicația turistică - Cluj Tourism App.

Aceasta etapă marchează finalizarea cu succes a întregului proiect de modernizare a Cartierului Industrial, Lot 2. În acest proiect amplu au fost cuprinse 19 străzi, multe dintre ele nefiind asfaltate niciodată!

Pompierii au fost solicitați noaptea trecută (2 mai 2023) să acorde prim ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 20 de ani, implicat într-un accident cu motocicleta pe Calea Victoriei din Turda.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit cu o autospecială dotată cu echipamente de descarcerare la un accident rutier petrecut pe DN 75, în zona KM 145.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut pe autostrada A10, pe sensul de mers dinspre Turda spre Aiud, în zona km66.

Compania Eckerle Automotive SRL face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China. În România sunt prezenţi din 2003 şi de atunci au permanent peste 800 de angajaţi.

Ana Vișian, Marketing Manager BestJobs

Social

Ziua Internațională a Copilului este un prilej pentru angajați de a petrece câteva zile libere în familie, iar apropierea dintre 1 iunie, weekend și zilele libere de Rusalii au creat contextul pentru o minivacanță cu impact minim asupra zilelor de concediu.

Consiliul Județean Cluj a câștigat trei noi proiecte cu finanțare europeană care vizează reducerea riscului de infecții nosocomiale în spitalele clujene. Instituțiile medicale din subordinea forului administrativ județean care vor beneficia de aceste investiții din bani europeni sunt Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul de Urgență pentru Copii.

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Transilvania deruleaza in perioada 15 mai - 30 iulie proiectul „Scoala de vara - HelpLive” editia a II-a,  finantat de la bugetul local al Consiliului Judetean Cluj.

  • Peste 500 persoane vor beneficia de testări gratuite pentru hepatita B și C în cadrul campaniei.
  • APAH-RO face apel la măsuri concrete pentru pacienții cu hepatite pe tot traseul îngrijirii: campanii de testare și prevenție susținute constant de autorități, simplificarea procedurilor de acces la tratamente, inclusiv pentru pacienții neasigurați, acces constant și predictibil la tratament pentru toate tipurile de hepatite.