Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Nov
135 New Articles

De curând...

Grid List

  • Programul prin care se plătește școala de șoferi pentru tinerii din medii defavorizate a ajuns la cea de-a 9-a ediție;
  • Solicitările de finanțare pot fi depuse până la data de 24 ianuarie 2024;
  • În decursul celor opt ani de existență a programului, 337 de tineri au primit finanțare pentru a urma cursurile școlii de șoferi pentru  diferite categorii de permise de conducere.

Platforma ”Notele lui Klaus” face evaluarea în timp real a performanței șefului statului, la cele mai importante 10 domenii din activitatea și promisiunile președintelui țării

Primăria Municipiul Turda în colaborare cu societatea DDD Insecto SRL va efectua în perioada 28.11.2023 - 06.12.2023 o acțiune de deratizare pe domeniul public al municipiului.

✅Comitetul Local pentru Situații de Urgență, coordonat de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN s-a întrunit, astăzi, în vederea stabilirii măsurilor de combatere a fenomenelor caracteristice iernii.

În ultimele 48 de ore au fost folosite 343 de tone de material antiderapant în intervențiile pe drumurile județene

Violența, în general, este un aspect al societății care nu ar trebui să mai fie prezent în comunitatea zilelor noastre. Cu atât mai mult, violența împotriva femeilor este un flagel infracțional și social care ar trebui să fie eliminat din societate.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit alături de echipaje de jandarmi, polițiști și membrii  asociației de vânători la ieșirea din localitatea Feleacu spre Vâlcele, după ce un urs a fost acroșat și lovit de două autoturisme.

imagini ISU Cluj

Eveniment

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în cursul dimineții la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la ieșire din municipiul Turda spre Tureni.

Restaurantul Shangri La din Turda angajează personal pentru a se alătura echipei sale în creștere! Suntem în căutarea unui bucătar talentat și dedicat pentru a oferi experiențe culinare de neuitat clienților noștri. Dacă îndepliniți cerințele noastre și sunteți pasionați de industria ospitalității, vă invităm să ne contactați!

Compania Eckerle Automotive SRL face parte dintr-un grup german cu prezenţă internaţională în Germania, Ungaria, Mexic şi China. În România sunt prezenţi din 2003 şi de atunci au permanent peste 800 de angajaţi.

Ana Vișian, Marketing Manager BestJobs

Social

Perioada sărbătorilor de iarnă deschide noi oportunități de lucru pentru cei care își caută o activitate part-time sau full-time, plătită, în acest sezon.

Stadiul fizic cumulat al investiției de 33,5 milioane de lei, din fonduri europene, este de 94%

În luna octombrie 2023 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au executat 30 de misiuni de salvare.

Consiliul Județean Cluj continuă să sprijine lupta împotriva cancerului