Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Fri, Mar
115 New Articles

Dincolo de graba zilnică

Grid List

Luna lui Mărțișor aduce la Teatrul Național Aureliu Manea Turda, odată cu primele raze de primăvară, cele mai bune momente pentru a vă petrece timpul liber. Pentru că, în luna martie, totul este despre renaștere, frumusețe și iubire, teatrul turdean oferă spectatorilor două spectacole în datele de 1 și 8 Martie.

Participarea actorilor TNAMT la Carnevale di Venezia s-a încheiat cu lungi aplauze și aclamații în celebra Piazza San Marco din Venezia, în fața a mii de spectatori care au trait și s-au bucurat alături de ei. Programul a cuprins șase reprezentații pe scenele din Campo Santo Stefano și Piazza San Marco unde au răsunat replicile în limba română din spectacolul Hellequin, o producție TNAMT regizată de Michele Modesto Casarin.

Iubita artistă Maria Cristea este de acum în Eternitate, pe care o va bucura cu permanenta ei stare de bine de-a dreptul molipsitoare. Cu siguranţă toţi ne-o vom aminti cu zâmbetul pe buze.

În perioada 9-15 Ianuarie 2024 a avut loc Proiectul internațional online SĂPTĂMÂNA MIHAI EMINESCU iniţiat de iniţiat de Biblioteca Municipală “Teodor Murăşanu” Turda realizat în colaborare cu Biblioteca Municipală ASTRA din Câmpia Turzii, Biblioteca Comunală Mihai Viteazu, Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda (în cadrul parteneriatului ”Cultură, lectură, creativitate”) și Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna” Turda (în cadrul Parteneriatului Educație prin lectură”) pentru a marca Ziua Culturii Naționale din România și omagierea marelui poet Mihai Eminescu.

La Veneția în această perioadă se desfășoară faimosul Carnevale di Venezia. În 27 ianuarie s-a deschis oficial lista evenimentelor care vor purta publicul într-o călătorie (imaginară) către Orient, prin lumea commediei dell’arte, omagiindu-l pe venețianul Marco Polo. Naționalul turdean continuă și în acest an seria deplasărilor în străinătate, de această dată cu cea mai recentă producție a sa, Hellequin, care se numără printre spectacolele invitate la ediția din acest an a Carnavalului.

În cadrul proiectului “Extinderea casei rurale și înființarea secției etnografice a Muzeului de Istorie Turda”, a fost construită, dotată și echipată o clădire modernă și un pavilion, care începând din acest an va funcționa ca secție Etnografică a Muzeului de Istorie.

FANII UNTOLD POT VOTA FESTIVALUL PANA PE DATA DE 30 NOIEMBRIE

Îi vom vedea evoluând la Câmpia Turzii SUMMER FEST!

#Musicandfun

Numele trupei este pe buzele tuturor, iar chipurile lor pictate aprind emoții și fascinează prin culoare.

#FollowUs on Insta: https://instagram.com/primariacampiaturzii

✅Probabil că mulți dintre dumneavoastră ați putut observa că Parcul Municipal Berc a fost dotat cu noi facilități.

Începând de miercuri, 1 februarie 2023, elevii claselor a VIII-a vor susține probele scrise în cadrul simulării județene a examenului de Evaluarea Națională, organizată la nivelul județului Cluj. Din totalul celor 5.801 elevi de clasa a VIII-a, 4.305 sunt elevi din mediul urban, iar 1.496 sunt elevi care învață în unități de învățământ preuniversitar din mediul rural. În municipiul Cluj-Napoca probele scrise în cadrul simulării județene a examenului de Evaluarea Națională vor fi susținute de 3.052 elevi.

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la ora 17:00, vă invităm să vă bucurați de un patinoar modern, construit pe fonduri europene, pe terenul polisportiv din cadrul Complexului Sportiv „AlfaGen Park” din Câmpia Turzii, situat în Parcul Municipal - Berc.

Vineri, 23 februarie 2024, începând cu ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca, va avea loc partida de fotbal dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj și F.C. Dinamo București, din cadrul Superligii 2023-2024.

Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a primit astăzi vizita președintelui Federației Române de Rugby, domnul Alin Petrache.

Pe 26 ianuarie 2024, Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează cea de-a V-a ediție a Cupei Unirii la fotbal în sală. Evenimentul consacrat pentru microbiștii din orașul nostru va avea loc la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”, începând cu ora 12:00.

V-aţi întrebat cum se vede centrul Turzii “mai de sus”? Agora Media vă invită să vă bucuraţi de o imagine mai inedită: centrul municipiului Turda - zona Piaţa Republicii - fotografiat în 360 de grade de la înalţime pentru a avea o perspectivă inclusiv asupra procesului şi stadiului de modernizare a zonei.

În anul 2022, au fost organizate mai multe activități de voluntariat, pentru întreținerea și reamenajarea potecilor tematice și a traseelor turistice din ariile protejate de pe Valea Arieșului.

Valea Arieşului este cea mai potrivită destinaţie pentru cei care doresc să cunoască şi să exploreze la pas, destinaţii aflate în afara cărărilor bătătorite, cu natură sălbatică şi cultură autentică.