Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

Dincolo de graba zilnică

Grid List

”LOST”, un performance care îți permite să petreci timp alături de tine și de cei din jurul tău, să te desprinzi de haosul creat de societate, despre regăsirea de sine, relația cu cei din jur, pierderi și conexiune.

Îndrăgostiți și îndrăgostite, iubiți și iubite, vă așteaptă o lună magică la teatru!

Pe parcursul ultimelor luni, un număr de 20 de tineri regizori din Comunitatea Urbană Arieș și-au format competențe de filmare, narațiune prin film, videografie și editare video - competențe dezvoltate atât într-o manieră teoretică, cât și practică, care le cresc pe viitor angajabilitatea și care îi vor ajuta pe participanți să dezvolte o pasiune într-un domeniu bine plătit de viitor.

Ziua internațională a păcălelilor, 1 aprilie este marcată la teatru de spectacolul Trix Show regia Mihai Gruia Sandu.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda și Protopopiatul Ortodox Turda organizează în perioada 27 Martie- 7 Aprilie 2023 Concursul ”Lumină din lumină” adresat liceenilor turdeni.

Marți, 21 Martie 2023 Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în parteneriat cu Școala profesională specială SAMUS - locația Turda, un concurs de poezie cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei.

Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță”, Cluj-Napoca a organizat, în perioada 24-26 martie 2023, Concursul Național de Interpretare pentru Instrumente de Suflat și  Instrumente de Percuție „Vasile Sândean Ovadiuc”.

Celebrul violonist ANDRÉ RIEU revine în România pentru o serie excepțională de cinci concerte ce vor avea loc pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, cu prilejul Mărțișorului, între 28 februarie și 4 martie, începând cu ora 19:30. Succesul răsunător al artistului este demonstrat încă o dată prin faptul că biletele sunt insuficiente pentru a acoperi cererea mare a publicului. Ca atare, biletele disponibile pentru toate cele cinci concerte consecutive au fost epuizate în totalitate.

CRBL lansează „Oameni?", o piesă manifest cu un puternic mesaj social și o reinterpretare a single-ului „Vino, Doamne!", compusă de către Vali Sterian și orchestrată de către CRBL, Nagy Lucian, Mihai Grecan și Cătălin Popa.

Începând de miercuri, 1 februarie 2023, elevii claselor a VIII-a vor susține probele scrise în cadrul simulării județene a examenului de Evaluarea Națională, organizată la nivelul județului Cluj. Din totalul celor 5.801 elevi de clasa a VIII-a, 4.305 sunt elevi din mediul urban, iar 1.496 sunt elevi care învață în unități de învățământ preuniversitar din mediul rural. În municipiul Cluj-Napoca probele scrise în cadrul simulării județene a examenului de Evaluarea Națională vor fi susținute de 3.052 elevi.

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la ora 17:00, vă invităm să vă bucurați de un patinoar modern, construit pe fonduri europene, pe terenul polisportiv din cadrul Complexului Sportiv „AlfaGen Park” din Câmpia Turzii, situat în Parcul Municipal - Berc.

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziția serviciilor de expertiză tehnică a corpurilor de clădire care aparțin Taberei Școlare de la Leghia, în vederea reabilitării și valorificării acestora.

Aniversarea de 28 de ani de la înființarea clubului a fost sărbătorită în 17 martie, iar la eveniment au fost prezenți sportivii și părinții lor din generația actuală.

Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” este mândru de una din elevele sale. Este vorba despre Daria Cocan, elevă în clasa a IX-a C, căreia i-a fost recunoscută activitatea sportivă.

Consiliul Județean Cluj anunță finalizarea procedurii de licitație privind schimbarea integrală a gazonului de pe stadionul Cluj Arena.

În anul 2022, au fost organizate mai multe activități de voluntariat, pentru întreținerea și reamenajarea potecilor tematice și a traseelor turistice din ariile protejate de pe Valea Arieșului.

Valea Arieşului este cea mai potrivită destinaţie pentru cei care doresc să cunoască şi să exploreze la pas, destinaţii aflate în afara cărărilor bătătorite, cu natură sălbatică şi cultură autentică.

După un sezon de pescuit și relaxare, Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” își închide porțile pentru activitatea de pescuit sportiv.