Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sat, Dec
145 New Articles

Dincolo de graba zilnică

Grid List

Artistul turdean Theodor Romilă este, din nou, semi-finalist. De data aceasta este vorba de cea de-a XVI-a ediţie a concursului ARC Salon, Theodor Romilă participând la categoria Desen.

Teatrul Național Aureliu Manea Turda anunță începutul noii stagiuni teatrale 2022-2023.

Artistul turdean Theodor Romilă reprezintă Turda şi România cu cinste, fiind singurul român ajuns în finala competiţiei ModPortrait, ediţia 2021. Chiar mai mult, turdeanul Theodor Romilă este şi cel mai tânăr dintre finalişti.

Teatrul Național Aureliu Manea Turda vine în întâmpinarea publicului cu o paletă generoasă de spectacole, potrivite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Având în vedere epuizarea tuturor biletelor puse în vânzare online la spectacolul Cei trei purceluși de duminică 27 noiembrie, s-a optat pentru suplimentarea locurilor pe platforma tomtix.

Cândva în martie, Paul ne-a povestit despre ideea lui de film. Nu la mult timp după asta, vorba umbla prin facultatea de film de la Cluj că un fost student caută oameni pe partea tehnică.

Vă invităm să ascultați cea mai nouă melodie marca Simona Ruscu, o melodie plină de emoție pentru românii de peste tot și pentru țara noastră frumoasă... o melodie pe care artista nu putea să nu o lanseze în pragul sărbătorii noastre naționale, dorindu-și să ureze tuturor românilor "La mulți ani!"

“Am avut probleme cu vocea! Mi s-a întâmplat să nu mai pot vorbi deloc a doua zi” a declarat, în exclusivitate, artistul turdean Paul Surugiu (Fuego) pentru okmagazine.ro.

„Fără tine" este cadoul muzical pe care JO l-a pregătit chiar în prag de Dragobete. Artista subliniază prin versurile celui mai nou single al său obstacolele inevitabile ce pot apărea în calea noastră atunci când iubim. Cu muzica și versurile scrise de către Alina Manolache alături de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, „Fără tine" este însoțit de un videoclip fresh regizat de SAN, ce surprinde realitatea într-un cuplu.

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la ora 17:00, vă invităm să vă bucurați de un patinoar modern, construit pe fonduri europene, pe terenul polisportiv din cadrul Complexului Sportiv „AlfaGen Park” din Câmpia Turzii, situat în Parcul Municipal - Berc.

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziția serviciilor de expertiză tehnică a corpurilor de clădire care aparțin Taberei Școlare de la Leghia, în vederea reabilitării și valorificării acestora.

Începând cu 05 decembrie, ora 17:00 deschidem patinoarul din Parcul Central. Așa cum v-am obișnuit, în fiecare an pregătim o surpriză la deschiderea patinoarului.

Între 25-26 noiembrie s-a desfășurat la Timișoara, Grand Gala RIDC, Romanian International Dance Cup 2022 și Cupa Sportim Dance la dans sportiv. La competiție au participat aproximativ 1000 de dansatori din 25 de țări.

Weekendul 19-20 noiembrie a fost unul plin de evenimente pentru o parte din sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda, unii participând la o competiție națională, iar ceilalți la Gala Excelenței 2022- sport.

În ultimii ani, rezultatele în sport sunt din ce în ce mai bune, mai valoroase. Mulți dintre voi sunteți admirați și recunoscuți la nivel național, internațional chiar și mondial. Ați devenit modele pentru mulți copii și tineri, iar acest lucru mă face să fiu mândru de fiecare în parte.

În anul 2022, au fost organizate mai multe activități de voluntariat, pentru întreținerea și reamenajarea potecilor tematice și a traseelor turistice din ariile protejate de pe Valea Arieșului.

Valea Arieşului este cea mai potrivită destinaţie pentru cei care doresc să cunoască şi să exploreze la pas, destinaţii aflate în afara cărărilor bătătorite, cu natură sălbatică şi cultură autentică.

După un sezon de pescuit și relaxare, Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” își închide porțile pentru activitatea de pescuit sportiv.