Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Mon, Jan

Cu cine ne mai "mândrim"

Ieri, 12 ianuarie, IPJ Cluj mediatiza dispariţia tânărului Istvan-Ewald Molnar în vârstă de 20 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj.

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat pe raza municipiului Turda, un bărbat de 25 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism, fără a deține permis de conducere.

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 02.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce se deplasa cu un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Cluj au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 34 și 35 de ani, bănuiți de comiterea unei fapte de furt calificat. În cadrul activităților investigative, au fost efectuate percheziții domiciliare, în municipiul Hunedoara.

În data de 05 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Cluj, împreună cu reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au desfășurat o acțiune în vederea prevenirii și combaterii activității ilicite din domeniul silvic și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

În zilele de 30 decembrie 2021, 01 și 02 ianuarie 2022, peste 600 de poliţişti, în medie, vor fi la datorie, pentru ca noaptea trecerii dintre ani și manifestațiile prilejuite de acest eveniment să îi găsească pe clujeni în siguranță.

Sursă imagine: captură video (ziarul21.ro)

Aiţilop

În jurul orei 20.50, un conducător auto în vârstă de 18 ani, care se deplasa pe DN 15 E60, pe raza municipiului Câmpia Turzii, în afara localității, din direcția Turda, ar fi surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 31 de ani, pieton, care, conform datelor preliminare s-ar fi deplasat pe axul drumului.

Infracțiunile de furturi din buzunare, poșete sau genți sunt comise de obicei în spaţii restrânse, favorizate de aglomeraţie.

În această dimineață, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase - IGPR, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 București, efectuează 103 percheziții domiciliare, în municipiul București și 36 de județe, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și contrabandă calificată.

În perioada 27 noiembrie-1 decembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj acționează pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în cadrul comunității, prevenirea oricăror fapte de natură antisocială, precum și  în scopul asigurării siguranței și fluenței traficului rutier.

Polițiștii de imigrări din Cluj, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat 5 cetățeni străini, în situații ilegale, cărora nu le va fi permisă intrarea în țara noastră pentru o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare, 3 dintre aceștia fiind escortaţi până la punctul de trecere a frontierei de stat. Ceilalți au fost amendați cu 600 de lei fiecare și obligați să părăsească România în termen de 15 zile.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, FARCAȘ ANDRADA DANIELA, în vârstă de 16 de ani, din municipiul Gherla a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Având în vedere noile măsuri, aplicabile începând cu data de 25 octombrie a.c., polițiștii tuturor secțiilor de poliție urbană și rurală din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au demarat ieri, începând cu ora 11.00, acțiuni de informare și responsabilizare a cetățenilor, dar și de verificare a noilor prevederi, statuate în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

Polițiștii clujeni  au donat sânge/plasmă pentru semenii lor, în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă!”.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au descins la locuințele a patru bărbați din comuna Ceanu Mare și Tritenii de Jos, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tăinuire și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ieri, 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 25 de ani, din Turda, bănuit de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din primele informații, impactul a fost produs la intersecția celor două străzi, între un motociclu, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Turda, care se deplasa pe strada Câmpiei, din direcția Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii și un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, din Turda, care se deplasa pe strada Nicolae Russu.

Polițiștii secțiilor de poliție urbană ale Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroului pentru Centrul Universitar și Biroului Rutier au acționat la data de 21/22 septembrie a.c., în două etape, pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în vederea minimalizării efectelor negative ale pandemiei de Covid-19.

O minoră în vârstă de 14 ani, din comuna Cămărașu, sat Năoiu, a plecat de la domiciliu, în data de 20 septembrie a.c., fără a se mai întoarce.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 24 de ani, din Turda, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au indisponibilizat și ridicat cantitatea de 710 litri de alcool etilic și peste 48.000 de țigarete, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de 13 septembrie a.c., la locuințele unor persoane bănuite de activități din domeniul contrabandei cu tutun şi alcool.

Inpectoratul de Poliție Județean Cluj organizează concurs de recrutare din sursă externă pentru ocuparea a 8 posturi vacante de ajutor șef post din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, pe funcții de execuție vacante de polițist, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Miercuri, 8 septembrie, polițiștii Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat acțiuni specifice, pentru prinderea, în flagrant delict, a unui bărbat, de 26 de ani, cetățean italian, bănuit de trafic și deținere de droguri de risc. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de duminică, 29 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție au efectuat activități informativ-operative privind săvârșirea unor fapte de furt din societăți comerciale situate în municipiul Cluj-Napoca.