Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Mon, Jan

Cu cine ne mai "mândrim"

La data de 24 ianuarie a.c, în jurul orei 17.45, a avut loc un eveniment rutier în municipiul Turda.

La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -  Secția 7 Poliție au fost sesizați de către un bărbat de 52 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că îi este tulburată ordinea și liniștea publică.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au reținut 2 persoane bănuite de furt în scop de folosință, fals informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Instituția Prefectului – Județul Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și compania românească de servicii  software Fortech, au pus bazele primei aplicații pentru programarea online în vederea eliberării cazierului judiciar.

O femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 20 ianuarie a.c., însă nu s-a mai întors.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto în vârstă de 54 de ani, din comuna Luna, care se deplasa pe DN15 E60, în localitatea Luna, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din Cluj au efectuat șase percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune. Doi tineri, de 20 și 28 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați într-un dosar penal de înșelăciune, falsuri privind identitatea și uz de fals.

În cursul zilei de 13 ianuarie, a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvce, în colaborare cu reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj au efectuat un control de specialitate cu scopul prevenirii și combaterii activităților ilicite înregistrate în domeniul silvic.

În cursul zilei de sâmbătă, 9 ianuarie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un conducător în vârstă de 34 de ani, din Turda, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Tineretului din același municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât au fost anunțate schimbări ale vremii caracterizate prin precipitații în cea mai mare parte a țării, sub formă de ninsori și lapoviță, conducătorii de autovehicule sunt sfătuiți să circule cu o viteză care să permită oprirea în siguranță.

Sub coordonarea Instituției Prefectului Cluj, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj și ai Grupării Mobile „Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca și polițiști locali din cadrul primăriilor, sunt desfășurate acțiuni în sistem integrat, pe raza întregului județ.

Un tânăr de 23 de ani, a plecat de la locul unde se afla cazat , la data de 21 decembrie, însă nu s-a mai întors.

Poliţiştii clujeni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în siguranță de sarbatoarea Craciunului.

O minoră în vârstă de 16 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat din spitalul de Pediatrie 2, din Cluj-Napoca, unde se afla internată, însă nu s-a mai întors.

O femeie în vârstă de 36 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 21 decembrie a.c., însă nu s-a mai întors.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj acționează în vederea verificării legalităţii desfăşurării de operaţiuni cu articole pirotehnice, de către persoanele fizice şi juridice în perioada sărbătorilor de iarnă.

ISU Cluj informează că o autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 13.10, ca urmare a unui accident rutier, produs la ieșirea din municipiul Turda spre Alba-Iulia.

În perioada 19-20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și ai Secției 4 Poliție Rurală au acționat pe raza de competență în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic, precum și în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid -19.

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Sândulești,  care se deplasa pe strada Clujului din Turda, fără a deține permis de conducere.

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe DJ 150, pe raza localităţii Ceanu Mare, conducătorul auto continuându-şi deplasarea.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj organizează concurs de recrutare din sursă externă pentru ocuparea a patru posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, dintre care una de ofițer, iar alte 3 de agenți de poliție.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, la data de 18 decembrie a.c., polițiști, jandarmi și polițiști locali au continuat la nivelul întregului județ activitățile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj organizează concurs pentru ocuparea a 28 posturi vacante de ofițer de poliție, prin trecerea a agenților de poliție în corpul ofițerilor.

În perioada sărbatorilor de iarnă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj acţionează în vederea verificării legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice, de către persoanele fizice şi juridice.