Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Apr

Cu cine ne mai "mândrim"

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 13.00, politiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 45 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa pe strada Laminoriștilor din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 23 martie a.c., începând cu ora 22:00, echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, având principalul scop de a verifica respectarea măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020.

O minoră în vârstă de 15 de ani, din comuna Luna, sat Luncani, județul Cluj a plecat de la domiciliu,  în data de 18 martie, însă nu s-a mai întors.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani,  din comuna Ceanu Mare, sat Bolduț,  județul Cluj, a plecat la data de 10 martie de la o stână, situată în localitatea Calna, județul Cluj,  iar de atunci nu a mai putut fi contactat.

În condițiile medicale apărute și în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID19, activitatea din data de 19 martie 2020 referitoare la testarea conducătorilor auto pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce a fost AMÂNATĂ.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul de Investigaţii Criminale, au identificat şi reţinut un bărbat de 63 de ani, din municipiul Turda, bănuit de comiterea infracţiunilor de șantaj în formă continuată, exploatarea patrimonială a unei persoane vulnerabile (cu dizabilități locomotorii) și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

O femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, s-a deplasat la locul de muncă în municipiul Cluj-Napoca, în data de 16 martie şi nu s-a mai întors la domiciliu.

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 02.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto 60 de ani, din comuna Valea Largă, judeţul Mureş, în timp ce se deplasa pe DJ 150, între municipiul Câmpia Turzii şi comuna Viișoara, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 15 martie a.c., în baza investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat şi reţinut 3 bărbaţi în vârstă de 31, 20, respectiv 17 ani, din comuna Floreşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cazul minorei dispărute anunţat ieri a luat o turnură fericită. Minora a fost găsită.

La data de 12 martie a.c., ora 15:00, pe strada Argeșului din municipiul Turda a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

La data de 13.03.2020, orele 19:40, Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din Cluj-Napoca cu privire la faptul că, la aceeași dată, fiica sa Pintea Alina-Florina, în vârstă de 9 ani, a dispărut din zona Pieței Gării.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 00:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 77 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Gheorghe Barițiu, din municipiul Turda, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În această seară, la ora 19.38, pe DN1E60, pe raza localităţii Copăceni, a avut loc un eveniment rutier care s-a soldat cu decesul unei persoane.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj face anumite precizări având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la un bărbat care s-ar fi întors recent din Italia.

În această dimineaţă a avut loc un accident auto la Vâlcele, pe DN1 E60, din primele informaţii fiind vorba de nepăstrarea distanţei regulamentare.

În zona Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.

La data de 7 martie, in jurul orei 10.45, politistii din cadrul Politiei municipiului Turda au fost sesizati telefonic despre faptul ca pe strada Razboieni, din municipiu, pe scarile exterioare ale unui imobil se afla o persoana inconstienta. La fata locului s-au deplasat echipaje de politie si medicale, fiind constatat decesului persoanei.

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipului Turda - Secția 9 Poliție Rurală - au depistat un conducător auto de 31 de ani, din comuna Călăraşi, județul Cluj, în timp ce se deplasa pe raza aceleiași localități, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În perioada 1 ianuarie - 1 martie a.c., viteza a ocupat un loc important în ierarhia pincipalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave produse la nivelul judeţului Cluj.

La data de 3 martie a.c., polițiștii clujeni au organizat o acțiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice, în vederea combaterii uneia dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere, si anume indisciplina pietonilor.

În perioada ianuarie – prezent, polițiștii rutieri de pe raza întregului județ au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de 16 persoane pentru comiterea de infracțiuni rutiere. 10 dintre acestea au fost reținute pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Turda - Biroul de Investigaţii Criminale, au fost identificați doi tineri de 18 și 15 ani, din Turda, bănuiți de comiterea unei tâlhării.

La data de 1 martie a.c., în jurul orei 03.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Secția 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au depistat în trafic un conducător auto de 19 ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa pe un drum local de pe raza comunei Tritenii de Sus, deşi nu deţinea permis de conducere.