Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Sat, Oct
 

Cu cine ne mai "mândrim"

O minoră în vârstă de 13 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 22 octombrie a.c., însă nu s-a mai întors.

O minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 22 octombrie a.c., însă nu s-a mai întors.

Azi noapte în jurul orei 03.00, o autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanţe SAJ au fost alertate ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Luna, lângă Câmpia Turzii.

Polițiștii clujeni au derulat activități în cadrul acțiunii ACTION DAY FORESTRY, desfășurată la nivel national, fiind aplicate sancțiuni contravenționale de circa 47.300 de lei. Aproximativ 44 de metri cub de material lemnos confiscați.

Pe raza localităţii Izvorul Crişului, pe DN1 E60, a avut loc un grav accident rutier între un autoturism şi o autoutilitară.”În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și pasagerului dreapta-față” informa IPJ Cluj la minute bune după producerea evenimentului rutier.

În seara zilei de vineri, 9 octombrie, în jurul orei 21.30, în localitatea Jucu Herghelie a avut loc u eveniment rutier.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 11.45, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Aiton, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Turda.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Turda au depistat un bărbat de 42 de ani, din Turda, bănuit că la data de 17 septembrie a.c., ar fi sustras un portmoneu.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Câmpia Turzii, împreună cu cei a Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor de circulatie, dar și pentru punerea în aplicare a normelor privind transportul public de persoane fără a deţine autorizaţie în acest sens.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au depistat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oașului din municipiul Cluj-Napoca, fără a deține permis de conducere.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un bărbat de 30 de ani, din București, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Alba Iulia, din municipiul Turda, având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un conducător auto de 38 de ani, din comuna Moldovenești, care se deplasa pe DC81, în interiorul localității Moldovenești, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit ISU Cluj, aseară, duminică, 4 octombrie, în jurul orei 21.20, o autospecială şi un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident produs între un autoturism şi o căruţă pe raza localităţii Mihai Viteazul.

În afara localităţii Vâlcele, pe drumul Turda-Cluj (DN1E60) a avut loc un accident rutier cu doza lui de spectaculozitate, pe sensul disnpre Cluj-Napoca spre Turda.

O tânără de 18 ani, din satul Frata, comuna Frata, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, în data de 20 septembrie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au depistat un conducător auto de 42 de ani, din comuna Ceanu Mare, în timp ce se deplasa pe DC 56, în interiorul localității Boian, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa pe strada Piața Mihai Viteazu din aceeași localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, poliţiştii din cadrul Serviciul Rutier Cluj - Biroul Drumuri Naţionale şi European au depistat un conducător auto de 22 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa pe DN1 E60, în localitatea Floreşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 45 de ani, din Câmpia Turzii, care, în timp ce se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale.

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 10.45, poliţiştii Secţiei 4 Poliție Rurală CâmpiaTurzii au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Cheţani, judeţul Mureş, care se deplasa cu un autoturism pe DN15 E60, în interiorul localităţii Luna, fără a deţine permis de conducere.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 6 septembrie a.c., ora 17.20, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, au depistat o femeie de 18 ani, din municipiul Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DC 85, prin satul Moara de Pădure, fără a poseda permis de conducere.

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un conducător auto de 32 de ani, din Republica Moldova, în timp ce se deplasa pe strada Calea Victoriei, din  municipiului Turda, fiind sub influența băuturilor alcoolice.