Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Fri, Aug

Cu cine ne mai "mândrim"

Azi, la Turda, în intersecţia Căii Victoriei cu strada Fabricii, a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii de imigrări din Cluj, în urma acţiunilor întreprinse, au depistat o tânără, din China, care nu respecta scopul șederii și desfăşura activităţi lucrative fără forme legale, pe raza Municipiului Cluj-Napoca. A fost dispusă măsura revocării dreptului de ședere, iar pe numele acesteia a fost emisă o decizie de returnare, fiind obligată să părăsească teritoriul României în cel mult 30 zile. Reprezentanții societății comerciale au fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Floreşti, sat Floreşti, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 3 august, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Săptămâna a început şi cu un nou accident pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, eveniment rutier în urma căruia o femeie însărcinată a fost transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pe DJ 107 L, în afara localității Crăiești, comuna Petreștii de Jos, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui minor.

Un conducător auto care se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est din direcţia Apahida spre Vâlcele, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenţia, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, ulterior părăsit partea carosabilă.

Principalul suspect în cazul copilului dispărut şi găsit ulterior mort pe bancheta din spate a maşinii conduse de tatăl său a fost prins de poliţişti.

Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!

La data de 26 iulie a.c, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanţi ai Autorității Navale Române, Oficiul de Căpitănie Dej au desfăşurat o acţiune pe lacurile de acumulare Beliș - Fântânele și Tarnița.

Pe 25 iulie, mama copilului anunţa, prin IPJ Cluj, dispariţia copilului dar şi faptul că tatăl copilului nu poate fi contactat.

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 19.45, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Aiton, în timp ce conducea un autoturism pe DC 91, în interiorul localității Pruniș, deşi nu deţinea permis de conducere.

Un minor în vârstă de 8 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la domiciliu împreună cu tatăl  său și nu s-a mai întors.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Iclod, sat Iclod, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 24 iulie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Centura Vâlcele-Apahida a mai luat o nouă viaţă. Mai exact, nu centura în sine, cât mai degrabă gestul unui clujean de 42 de ani care a intrat pe contrasens cu autoutilotara pe care o conducea.

O minoră în vârstă de 15 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, nu s-a mai întors la domiciliu din data de 18 iulie.

În cursul zilei de ieri, polițiștii de la crimă organizată din Cluj-Napoca, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T - S. T. Cluj, au efectuat 25 de percheziții domiciliare, în județele Cluj și Maramureș, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

O minoră în vârstă de 15 de ani, din Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în data de 13 iulie, însă nu s-a mai întors.

În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, sub autoritatea Instituției Prefectului, au desfășurat acțiuni sub coordonarea subprefectului județului Cluj, în cursul zilei, în municipiu și în localitățile arondate, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenirea a răspândirii virusului COVID-19.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii împreună cu cei a Secției 4 Poliției Rurală Câmpia Turzii au acționat în vederea limitării răspândirii noului tip de coronavirus.

IPJ Cluj informează că azi, 11 iulie, în jurul prânzului, a debutat o nouă acţiune al cărei scop este asiguurarea unui climat de sănătate publică în contextul răspândirii virusului SARS-Cov-2.

Începând de azi, 9 iulie 2020, activitatea Inspectoratului de poliţie Judeţean Cluj se va derula într-o nouă locație din Cluj-Napoca, strada Calea Turzii, nr. 176B.

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 21.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că o persoana ar fi sub influența băuturilor alcoolice și conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din municipiul Turda, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La ora 9.10 au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ pentru a gestiona situația de urgență.