Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Zi festivă la Şcoala HCC | GALERIE FOTO

Înaintea ultimului clopoţel din acest an şcolar, Şcoala Gimnazială Horea, Cloşca şi Crişan din municipiul Turda şi-a aplaudat elevii merituoşi, în cadrul unei frumoase festivităţi.

În deschidere, conducerea şcolii, prof. Daniela Bulgarov şi prof. Emil Moldovan, au ţinut să mulţumească pentru întreaga lor activitate învăţătorilor Maria Gabriş şi Nicolae Jurcă şi profesorului Florin Civică, îmbrăţişându-i şi înmânându-le în mod simbolic distincţii din partea şcolii.

Apoi, începând cu clasele pregătitoare şi continuând până la clasele a VII-a, au fost invitaţi în faţă elevii cu rezultate deosebite şi nu au fost deloc puţini.

Fotografii realizate de Manuel Bălaj.