Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Un nou pas pentru reuşita micuţei Victoria Maria: eveniment muzical cu implicare masivă

Voinţa de a depăşi momentele dificile şi de a creşte mare şi fruumoasă a micuţei Victoria Maria a coagulat în jurul acestui scop comun o mulţume de oameni cu sufletul mare, gata să ajute fiecare cum poate.

Aşa se face că pe reţeaua de socialzare facebook s-a anunţat evenimentul “DJs pentru Victoria”, un eveniment muzical care va fi transmis live online - vineri, 22 ianuarie cu începere de la orele 17.00 -  şi care a strâns în jurul său mai mulţi DJ şi MC dornici să se implice şi să ajute un suflet de copil care vrea să meargă mai departe şi să-şi facă părinţii cei mai fericiţi oameni din lume.

Cei ale căror nume se regăsesc pe afişul evenimentului sunt DJ Florin S, DJ Călin, DJ Andrey, DJ Bogdan Socaciu, DJ karesma, DJ Ovy, DJ Vio, DJ Balu, DJ/MC Rako şi MC Adrian Soporan.

Iată informaţiile despre eveniment prezentate chiar pe pagina evenimentului:

Vrem să ajutăm și găsim variante să o facem.
Am discutat, ne-am sfătuit și am decis să facem un eveniment ( online) dedicat micuței Victoria Maria. Mai mulți colegi de breaslă, Dj și MC, vom presta, preț de câteva ore, în beneficul acestui caz umanitar care a mișcat o întreagă comunitate. Muzică bună, DJ și MC cunoscuți în Ardeal, vom mixa muzica de care vă este dor. Bineînțeles că ne este dor de voi, ne este dor de chefurile bune din trecut, ne este dor de party-urile de povestit nepoților, însă deocamdată, pandemia nu ne permite... reamintim, în data de 22 ianuarie, cu începere de la orele 17.00, vom fi live pentru voi, pentru Victoria Maria. Mulțumirii deosebite gazdei noastre Hotel A3 Câmpia Turzii. Revenim cu detalii!

Pagina evenimentului poate fi consultată AICI.

Grupul de licitaţii pentru Victoria Maria poate fi regăsit la ACEST LINK.

Parteneri media ai evenimentului sunt Ziarul 21 şi, cu voia dvs., Agora Media