Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

„Tutun și praf de pușcă”, a treia premieră din luna februarie la TNAMT

Luna februarie a fost luna premierelor la Teatrul Național Aureliu Manea Turda. După două spectacole de tip one-woman show, „Electra”, regia Alexandru Teodorescu și „Oracol”, concept Grațiela Bădescu, încheiem luna cu „Tutun și praf de pușcă (pentru nervi și oase)”, după piesa „Fără cartușe, Max!”, de Nelu Ionescu.

„Războaiele de azi și dintotdeauna, de aici și de aiurea arată că omenirea se încăpățânează, asemenea unui elev netot sau nevolnic, să nu-și învețe Lecția. Piesa lui Nelu Ionescu, o  „fabulă cu un fals soldat și un fals actor”,  pune în oglindă destinele a doi oameni captivi  într-o buclă istorică etern repetabilă, cea a inventării unor războaie care dau temporar iluzia identității: sunt eu și restul, „ceilalți”, dușmanii. Personajele piesei realizează că, în mijlocul entropiei generale, există totuși o speranță, ne putem ajuta reciproc, însă doar astfel: eu să-ți fiu intermediar între tine și tine, tu să-mi fii intermediar între mine și mine.” - a declarat Filip Odangiu, regizorul spectacolului.

Din distribuție fac parte: Valentin Oncu, Cătălin Florea, Ioana Pitic. Regia și dramaturgia este realizată de Filip Odangiu, iar scenografia și costumele de Diana Aldea. Muzica, light design: Filip Odangiu, Alexandru Condurat și Sebastian Cojenel/Coje LightMix.

Spectacolul se va ține în avanpremieră vineri, 26.02.2021, ora 19:00, în Sala Studio. Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente/9032-tutun-i-praf-de-puc-avanpremier 

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 27.02.2021, ora 19:00. Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente/9033-tutun-i-praf-de-puc-premier.

Rezervări puteți face sunând la nr. de tel. 0264 311 952

Mai multe informații despre spectacolele TNAMT puteți găsi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/teatruturda/ sau pe site-ul oficial: https://teatrulaureliumaneaturda.ro/ 

Vă așteptăm cu drag!