Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concert de pricesne, în postul Adormirii Maicii Domnului, la Câmpia Turzii

Pentru a onora cum se cuvine sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, care este patronul spiritual al Municipiului Câmpia Turzii, Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii organizează un eveniment cultural de excepție.

Spectacolul de pricesne, intitulat „O, măicuță sfântă!”, va avea loc joi, 12 august 2021, cu începere de la ora 18:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

Fiind vorba despre un concert de suflet, cu invitați și momente speciale, la care accesul este liber – cu respectarea măsurilor anti-COVID-19, avem speranța că majoritatea publicului creștin, iubitor de Dumnezeu va veni pentru câteva ore de meditație, pe acordurile pricesnelor interpretate.

Direcția Relații cu Comunitatea