Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Miting pentru familie, organizat la Cluj-Napoca de către Comunitatea Identitară şi Noua Dreaptă

Asociația Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă anunță organizarea Miting-ului pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe data de 12 Iunie, duminică, începând cu ora 12:30, în Piața Avram Iancu.

Considerăm că avem dreptul și obligația să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de desfășurare pentru propaganda marxist-culturală, plină de scene obscene, anti-sociale și imorale, prilej de a etala în stradă frustrările sexuale ale unei minorități divorțate de realitate. Condamnăm ferm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile ”Cluj Pride”. Sodomia și paradele bolnavilor de SIDA nu reprezintă o mândrie, ci o rușine pentru orașul nostru. Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă în municipiul Cluj-Napoca pentru că reprezintă un atac la adresa bunelor moravuri, a familiei, a sănătății (fizice și psihice) și a civilizației.

Discernem un pericol mortal pentru societatea românească în panta alunecoasă pe care o reprezintă propaganda ONG-urilor ce aparțin așa-zisei "societăți deschise", o pantă alunecoasă ce începe cu toleranța manifestațiilor pederaste, continuă cu permiterea căsătoriei între persoanele de același sex, apoi trece la permiterea adopțiilor de copii, continuă cu pervertirea minorilor prin implementarea educației sexuale în școli, apoi cu pedepsirea penală a celor ce critică acest stil de viață degenerat și culminează cu decriminalizarea pedofiliei.

Chemăm toți Românii ce țin la familie, la tradiție, la normalitate, la eternele valori creștine și la ordinea naturală, în Piața Avram Iancu, duminică, 12 Iulie, la ora 12:30 să luptăm pentru inocența copiilor noșțri, pentru familie și pentru drepturile noastre. Să spunem clar că orașul nostru, Cluj Napoca, nu-i Sodoma!

Biroul de Presă al Comunității Identitare