Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Primăria Câmpia Turzii vă invită la operă

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită să luați parte la cel mai frumos eveniment al sfârșitului de septembrie.

„A night at the opera” este recitalul pe care Ad Libitum Voices îl va prezenta marți 27 septembrie 2022 de la ora 19:00, pe scena Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

Un concert elegant, cu un repertoriu diversificat menit să încânte atât gusturile rafinate ale amatorilor de operă și muzică clasică, cât și apetitul pentru strălucire și emoție al canzonettelor și melodiilor de pop-opera și classical cross over.

Prețuri bilete:

  • 5 lei – pentru copiii cu vârsta până la 14 ani;
  • 10 lei – copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani;
  • 15 lei  - adulți.

Biletele se găsesc la Casieria Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea