Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

TSD şi Fun Kids vă invită la Halloween Party în Parcul Teilor!

De Halloween, prichindeii curajoși vor învăța cum să creeze dovleci „înspăimântători” și se vor distra la o petrecere tematică. Marți, 31.10.2017, de la ora 16:30, copiii, însoțiți de părinți, bunici și prieteni sunt așteptați în Parcul Teilor, tărâmul de basm în care se va desfășura atelierul de pictat dovleci.

Activitatea inedită va fi susținută și coordonată de Organizația de tineret a Partidului Social Democrat care îi va învăța pe toți participanții, indiferent de vârstă, cum să realizeze decorațiunile simbol ale Halloween-ului.  Fun Kids Turda își va trimite la petrecere toate vrăjitoarele, pirații, oamenii păianjen, mumiile și clovnii pentru a crea o atmosferă fantastică. Aceștia îi vor ajuta pe ștrengari să devină personaje „înfricoșătoare”, pictându-i pe față. Pentru cei care își doresc o amintire de Halloween, carismaticul clovn este pregătit să le ofere copiilor animăluțe create din baloane colorate. Încruntați sau veseli, pictați cu lilieci sau pisicuțe negre, dovlecii vor putea fi luați acasă sau vor rămâne în Parcul Teilor pentru a-i „speria” pe vizitatori. Năzdrăvanii și părinții lor vor avea ocazia de a se bucura de timpul petrecut împreună, într-un mod distractiv și educativ.

Toți prichindeii care vin la joacă deghizați în personajele lor preferate vor participa la tombola de Halloween.  

Se va premia cel mai original, cel mai înfricoșător și cel mai colorat dovleac, iar participantul cu cel mai interesant  costum  va avea parte de o surpriză. Intrarea este liberă și toți participanții vor primi din partea organizatorilor cadouri surpriză, bomboane și o experiență de neuitat.  

 Vă așteptăm cu drag!