Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Vernisaj la MACN pe 13 decembrie: Salonul de iarnă al medicilor

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” şi Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită miercuri, 13 decembrie 2017, ora 13, la vernisajul expoziţiei Salonul de iarnă al medicilor.

Salonul de iarnă al medicilor, organizat an de an începând din 1966, oferă o selecţie din lucrările de artă plastică a unor medici şi farmacişti pasionaţi de artă într-o expoziţie cu tradiţie la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, aflată acum la cea de-a 47-a ediţie. 

Expoziţia va fi deschisă în perioada  13 decembrie 2017 – 4 ianuarie 2018.