Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Orăşelul lui Moş Crăciun la patinoarul din Câmpia Turzii

În zilele de 21 şi 22 decembrie 2017, în intervalul orar 18:00-20:00 Patinoarul situat în Parcul Municipal din Câmpia Turzii se transformă în Orăşelul lui Moş Crăciun.

Magia copilăriei şi căldura sărbătorilor de iarnă vor fi transpuse într-un spectacol plin de culoare, a cărui protagonişti vor fi cei mai mici dintre noi.

Aşadar, în cele două zile de evenimente, Moş Crãciun, alături de elfi, spiriduşi şi crăciuniţe vor transforma patinoarul într-un loc feeric, în care fericirea copiilor, precum şi animarea poveştilor lor preferate vor fi principalele ingrediente ale distracției.

În cele două zile de magie vor avea loc spectacole de iluzionism, demonstrații de levitaţie, iar copiii vor primi vată de zahăr din partea lui Mickey Mouse şi al Motanului Garfield.

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare ca, împreună să dăm viaţă poveştilor copilăriei, în Orăşelul lui Moş Crăciun!