Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Ziua Culturii Naţionale la Turda: “PE MINE MIE ... REDĂ-MĂ", sau treptele vieţii, etapele cunoaşterii (de sine), odă dragostei, omagiu lui Mihai Eminescu și poeziei de mesaj şi substanţă.

Primăria Municipiului Turda vă propune un spectacol cu o abordare modernă, actuală și captivantă a liricii eminesciene, într-o extraordinar de inspirată selecţie de versuri din aproximativ 40 de poezii și fragmente de proză precum: „Scrisori”, „Floare albastră”, „Oda (în metru antic)”, „Cugetările sărmanului Dionis”, „Femeia, măr de ceartă”, „Luceafărul”, „Glossa” , „Memento mori”.

De Ziua Culturii Naționale, 15 ianuarie , de la ora 19.00, vă așteptăm la Teatrul Aureliu Manea la spectacolul-recital, pe versurile poetului Mihai Eminescu "Pe mine mie...redă-mă".
Regia artistică: Claudiu Pintican

Coloana sonoră - compozitorul Călin Ionce
Distribuția: Claudiu Pintican, Raluca Florian

Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda.

Biroul de presă