Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Vino şi tu la evenimentul: “Plantează un copac pentru un mediu mai curat”

Primăria Municipiului Turda vă invită  în data de  27.04.2018, începând cu ora 10.00,  la actiunea de plantare de puieți forestieri  în zona Băilor Sărate.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva Cluj-Napoca, serviciile subordonate ale Primăriei Turda, Compania de Apă Arieș, Salina Turda, Prival, Domeniul Public și instituțiile turdene de învătămant.    

Toate persoanele care doresc să se implice în această acțiune de ecologizare sunt rugate să își anunţe prezenţa la numărul de telefon: 0740047391.

Biroul de Presă