Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Expoziţia Lost&Found Lapidarium la Castelul Bánffy din Bonțida

Fundația Transilvania Trust în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei a implementat proiectul Atelier de creație pentru promovarea inovativă a patrimoniului cultural din Castelul Bánffy, Bonțida, finanțat de Guvernul României, Departamentul pentru Relații Interetnice.

Rezultatul cel mai important al acestui proiect este reamenajarea inovativă a lapidarului Castelului Bánffy din Bonțida prin implicarea activă a participanților atelierului de creație.

Inaugurarea expoziției Lost&Found. Lapidrium va avea loc în data de 15 septembrie 2018, ora 18. Concepția de regândire a spațiului va fi prezentată de Hegedüs Csilla, președintele Fundației Transilvania Trust și specialiștii Kalló Angéla, Universitatea de Artă și Design și Arnold Knall, Atelier MASS.

Turul ghidat al expoziției va fi condus de Weisz Attila, istoric de artă.